Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης για το κείμενο της Συμφωνίας των Πρεσπών

24 Ιανουαρίου 2019
11:10

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης, μη μπορώντας να μείνει αμέτοχη σε ένα αναμφισβήτητα τόσο κρίσιμο Εθνικό Ζήτημα, εκφράζοντας την συντριπτική πλειοψηφία των μελών της, μεταφέρει την δυσαρέσκεια της κρίνοντας αρνητικά το κείμενο της Συμφωνίας των Πρεσπών. Δυστυχώς, από διάφορα ΜΜΕ κατά την διάρκεια του πρόσφατου συλλαλητηρίου στην Αθήνα, διαστρεβλώθηκε σκοπίμως ο ρόλος και η στάση των συναδέλφων μας, εξυπηρετώντας μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Οι τηλεοπτικές αυτές εντυπώσεις «μεταβολίζονται» άσκεπτα, άκριτα, παθητικά, σε «πολιτικές πεποιθήσεις». Η Ένωση μας παίρνει ξεκάθαρη θέση και στηρίζει το δικαίωμα του Ελληνικού λαού να εκφράσει την βούληση του για ένα τόσο σοβαρό Εθνικό ζήτημα. Όσοι αναλαμβάνουν να μετασκευάσουν αυτά που πραγματικά συμβαίνουν σε τεχνουργημένες «εντυπώσεις», με αντεστραμμένη την εικόνα της πραγματικότητας, είναι σπουδαγμένοι παραχαράκτες. Κλείνοντας, θέλουμε να δηλώσουμε το αυτονόητο: Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι ΜΙΑ και είναι ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

10 σχόλια

  • Συγχαίρω για την σύνεση και την τόλμη.
    Αντί σχολίου : παραθέτω σε περίληψη την άποψη των καθηγητών της Νομικής του Α. Π. Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Γκλαβίνη και Ιωάννη Στεφανίδη. πηγή : The books’ journal 22-1-19
    1. άτακτη υποχώρηση από την εθνική γραμμή τριών περίπου δεκαετιών.
    2. H Συμφωνία κατοχυρώνει και τις δύο ονομασίες ! τη Δημοκρατία τους θα την αποκαλούν «Μακεδονική» με τη δική μας βούλα!
    3. τη νοτιοσλαβική γλώσσα τη βάπτισαν Μακεδονική! Μπορεί οι διεθνείς συνθήκες να γράφουν ιστορία. Δεν μπορούν, όμως, να ξαναγράψουν την Ιστορία. Αυτή γράφτηκε από άλλους.
    4. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου, τα μόνα «Μακεδονικά Ροδάκινα» που θα υπάρχουν θα είναι αυτά που θα παράγονται στη «Βόρειο Μακεδονία».
    5. Με λίγα λόγια εκεί που μας χρωστούσανε, μας πήραν και το βόδι!
    Πείτε μας, τώρα, τι ακριβώς λύσαμε; Πείτε μας καλύτερα ότι υποχωρήσαμε!

  • Η Ελληνική Μακεδονία είναι μια και μάλιστα με τη συμφωνία διασφαλίζεται η μοναδική σύνδεση τη με την αρχαία Μακεδονία και το Μέγα Αλέξανδρο. Ο γεωγραφικός όρος Μακεδονία ανήκει σε 3 χώρες. Το 90% τηε κουβέντας είναι πως δεν αποδεχόμαστε ότι είναι δύο διαφορετικά πράγματα

    • Με το ίδιο σκεπτικό κ το Ιράν Μακεδονία θα έπρεπε να λέγεται αφού το βασίλειο του Μέγα Αλέξανδρου έφτανε μέχρι εκεί
      . Χωρίς ίχνος ειρωνείας συζητά με κανέναν Ιρανο να δεις τι λενε

  • Εσύ που κρύβεσαι πίσω από την ανονυμια και ρωτάς εάν πάρθηκε απόφαση Γενικής συνέλευσης ,ρωτά και αυτους της Βουλής έχουν την εντολή του λαού μέσα από ένα δημοψήφισμα και θέλουν να κυρωσουν την συμφωνία?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.