Οδηγίες

    1. Χτυπάμε την μαργαρίνη που είναι σε θερμοκρασία δωματίου με την ζάχαρη να ασπρίσει.
    2. Ενσωματώνουμε ένα ένα τα αυγά.
    3. Προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε.
    4. Βάζουμε το μπέικιν, το αλεύρι και δουλεύουμε να γίνει ζύμη.
    5. Την απλώνουμε σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί 45×39 εκατοστών.
    6. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 35 λεπτά περίπου.
    7. Χτυπάμε τα αυγά με τους κρόκους και την ζάχαρη να αφρατέψουν.
    8. Βάζουμε τα θρυμματισμένα καρύδια, την τριμμένη φρυγανιά και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα.
    9. Αρωματίζουμε με γαρίφαλο και κανέλα.
    10. Ενσωματώνουμε το νερό, το απλώνουμε στο ταψί και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 40 λεπτά μόνο με την πάνω αντίσταση αναμμένη.
    11. Χτυπάμε τα ασπράδια να γίνουν μαρέγκα.
    12. Όταν είναι έτοιμη ενσωματώνουμε την άχνη.
    13. Προαιρετικά προσθέτουμε τις βανίλιες και 2-3 σταγόνες από λεμόνι.
    14. Την απλώνουμε στο ταψί και ψήνουμε για ακόμα 30 λεπτά χρησιμοποιώντας την πάνω αντίσταση, μέχρι να γίνει πιο σκούρα.
    15. Σερβίρουμε όταν το γλυκό κρυώσει.