kozan.gr: Τάκης και Βασίλης Καραθανάσης. Μπαμπάς εναντίον γιου…. Τι λένε στο Kozan.gr οι δυο «μονομάχοι» για το αυριανό μεταξύ τους παιχνίδι

9 Δεκεμβρίου 2016
15:33

Κάτι όχι και τόσο συνηθισμένο, θα γίνει αύριο Σάββατο στις 3 το μεσημέρι στο στρατιωτικό γήπεδο της Κοζάνης, καθώς ο προπονητής του Μακεδονικού Κοζάνης, Τάκης Καραθανάσης θα «διασταυρώσει τα ξίφη του» με τον ίδιο τον γιο… μιας και ο δεύτερος είναι προπονητής της Άνω Κώμης, ομάδα που αντιμετωπίζει ο Μακεδονικός στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Κοζάνης. Ο Μπαμπάς Καραθανάσης αναφέρει στο Kozan.gr για το αυριανό ματς πως τα συναισθήματα του είναι περίεργα, ωστόσο χαίρεται που θα είναι αντίπαλος με το γιο του. «Το παιχνίδι το βλέπω όπως όλα τα άλλα. Δεν χαριζόμαστε σε κανέναν. Ας φροντίσει ο Βασίλης να προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του, έτσι ώστε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα…», αναφέρει, θέλοντας μάλλον να «πικάρει» τον γιο του.

Από την άλλη ο Βασίλης περισσότερο συγκρατημένος… δηλώνει αρχικά πως είναι για αυτόν μεγάλη τιμή και χαρά που έρχεται αντιμέτωπος με τον πατέρα του, έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει τόσα πολλά στο ποδόσφαιρο της Κοζάνης. «Στο παρελθόν έχουμε ξανάρθει αντίπαλοι, αλλά τότε εγώ ως ποδοσφαιριστής και ο μπαμπάς και πάλι ως προπονητής. Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος. Στόχος μου είναι όλα τα παιδιά της ομάδας να παίρνουν όσο γίνεται περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ώστε να αποκτήσουν εμπειρίες από την κατηγορία», σημειώνει ο νεαρός προπονητής.

Θανάσης Τέγος

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.