Σύλληψη 67χρονου σε δασική περιοχή της Φλώρινας για εισαγωγή με σκοπό τη διακίνηση 3 κιλών και 208 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης (Φωτογραφία)

14 Φεβρουαρίου 2017
10:35
Κανένα σχόλιο

Συνελήφθη χθες (13-02-2017) το μεσημέρι σε δασική περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, 67χρονος υπήκοος Αλβανίας, μη νόμιμος μετανάστης, για εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση τους στο εσωτερικό της χώρας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίστηκε ο ανωτέρω από τους αστυνομικούς χθες το μεσημέρι σε δύσβατη δασική περιοχή του Βατοχωρίου Φλώρινας και αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο έλεγχό του, απέρριψε ένα σακίδιο που περιείχε -4- ανισοβαρείς συσκευασίες κάνναβης, συνολικού βάρους -3- κιλών και -208- γραμμαρίων και διέφυγε προς δασώδες μέρος.

Έπειτα από συντονισμένες αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών και του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, ο 66χρονος εντοπίστηκε άμεσα και συνελήφθη.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • -3- κιλά και -208- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και
  • -1- κινητό τηλέφωνο.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.