kozan.gr: Η δευτερολογία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη στην ειδική συνεδρίαση του Π. Σ. για τον απολογισμό της Περιφερειακής Αρχής (Bίντεο)

31 Ιανουαρίου 2019
07:59

 

Η δευτερολογία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη στην ειδική συνεδρίαση του Π. Σ. για τον απολογισμό της Περιφερειακής Αρχής.

 

 

42 σχόλια

  • Απολογισμός περιφερειακής αρχής : ΔΕΗ πουλήθηκε , Μακεδονία πουλήθηκε. Αααα και γκρέμισε και δυο γέφυρες για να μπορέσει να κόψει το τρένο 100% απο την Κοζανη. Συμπέρασμα , απο καταστροφές πολύ καλα πήγε

  • Δεν πρόσφερε τίποτα απολύτως στην περιοχή. Μας πήγε 5 χρόνια πίσω. Η ανεργία στα ύψη και αυτός στον κόσμο του. Θα φάει καλά στις εκλογές.

  • ΑΝΤΕ ΡΕ ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΤΡΟΛΑΚΙΑ…..ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΕΡΓΟ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΟΛΥΒΙΑ…..ΜΑΛΛΟΝ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ

    • Όσα μηδενικά και να προσθέσεις, το αποτέλεσμα είναι πάλι μηδέ. Πρώτοι από το τέλος στην ανάπτυξη, πρωταθλητές στην ανεργία, ξεπούλημα ΔΕΗ και Μακεδονίας! Αυτά είναι τα πεπραγμένα της αναντροπής!

    • Αυλικέ ξέρουμε ποιος είσαι από τον τρόπο που απαντάς. Ακουσέ το λοιπόν και εσύ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ , ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΥΛΙΚΕ, . ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΕΣΠΑ , ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ , ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗς ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΑΥΛΙΚΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ . Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΑΥΛΙΚΕ.

  • Ο τύπος έχει πολύ θράσος που ακόμα και τώρα βγαίνει και κάνει δηλώσεις. Δεν έχει χαμπάρι από Διοίκηση ο άνθρωπος . Ακόμα περιμένουμε το οργανόγραμμα στην Νομαρχία . γύρνα στο καναλάκι σου

  • Γύρνα μεγάλε στο καναλάκι σου δεν έχεις γνώσεις εσύ για να προχωρήσεις την ανάπτυξη της περιοχής. Μας έκανες μεγάλη ζημιά με τις ενέργειες σου.

  • 2 κατεδαφίσεις , 3 εργα ΕΣΠΑ , 1 ξεπούλημα ΔΕΗ και Μακεδονίας και κανένα έργο για την καταπολέμηση Ανεργίας. Ορίστε κύριοι ο απολογισμός σας. Αν νομίζετε ότι κάνατε κάτι παραπάνω βλέπετε όνειρα θερινής νυκτός.

  • 4 χρόνια απραξείας , αμάθειας , καθυστερήσεων και ανωριμότητας . Τον Μαιο τελειώνει η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. καλά κρασιά.

  • Τις ΕΔΕ στην διαχειριστική πότε θα τις επιλύσεις που προεκλογικά μας ζάλισες ότι θα καθαρίσεις το τοπίο. Αχ καημένε αν δεν σπάσεις αυγά δεν κάνεις ομελέτα, σε πήραν χαμπάρι όλοι και τι είσαι και τι πρεσβεύεις. Ευθυνόφοβος είναι μια λέξη που σου ταιριάζει απολύτως.

  • Καλά τα έλεγε ο Καμπουρίδης που είναι κολλητός του . Έχασε τον δρόμο του και μας αραδιάζει ψέματα . Δεν είναι ικανός να λάβει αποφάσεις για την περιοχή. Ψηφίστε όλοι Κασαπίδη σε αυτόν δεν αξίζει ψήφος. Ο τρόπος που συμπεριφέρθηκε σε όλους είναι απαράδεκτος.

    • Ναι σιγά μην ψηφίσουμε Κασαπιδη. Όχι άλλους δημοσιογράφους πολιτικούς. Έγινε βουλευτής απο το κανάλι δεκαπέντε χρόνια ασχολείται με το Βόιο και δεν έκανε τίποτε. Το Βόιο ερήμωσε και τα τριαντάφυλλα απέτυχαν

      • Και μετά ξύπνησες… Δεύτερη σε εξαγωγές σε αρωματικά φυτά η Κοζάνη! Εν μέσω Μνημονίων και με πρωτιά στην ανεργία κατάφερε να δημιουργήσει έναν νέο εξαγωγικό κλάδο στο πρωτογενή τομέα, αυτόν των αρωματικών φυτών. Στον κλάδο αυτό η Κοζάνη είναι σήμερα ο 2ός εξαγωγικός νομός με 100άδες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα. Πες μου έναν εκλεγμένο του Σύριζα που κατάφερε να δημιουργήσει έστω και μια θέση στον ιδιωτικό τομέα.

        • καλά τώρα τις εξαγωγές και τα αρωματικά εσύ τα πιστώνεις στον Κασαπίδη; Τζιμήκας πρώτος με ρίγανη τσάι βουνού κλπ και μετά Ανδρονικίδου. Ο Κασαπίδης έκανε την εταιρία του και τέλος

          • Και πάλι προσπαθείς να αποπροσανατολίσεις Τρολλάκη! Άλλο το χαμομήλι της Αναρράχης και η λεβάντα της ξηρολίμνης που τώρα τελευταία άρχισε να καλλιεργείταί. Ξέρεις πολύ καλά ποιός γεωπόνος οργάνωσε τον συνεταιρισμό αρωματικών φυτών Βοΐου. Γι’αυτό τις πονηριές σου στο αφεντικό σου, όχι εδώ!

    • Πραγματικά και εγώ έχω ακούσει τέρατα και σημεία για αυτούς που έχει δίπλα του ο Καρύμπας. Μάλιστα οι ιστορίες που αναφέρονται είναι άκρως αληθινές και ο κόσμος αναρωτιέται γιατί έχει τέτοιους ανθρώπους δίπλα του. Ίσως θα έπρεπε να τους απομακρύνει γιατί του κάνουν ζημιά στο προφίλ του. Εγώ πάντως με όσα ακούω θα πρόσεχα πάρα πολύαν ήμουν στην θέση του.

  • Η προσπάθεια του συνδυασμού και οι προεκλογικές τους θέσεις για προτάγματα και χρονοντούλαπα , για ανάπτυξη της περιοχής και έργα αναπτυξιακά του ΕΣΠΑ , όλες αυτές οι δεσμέυσεις στέφθηκαν με αποτυχία.
    Συγκεκριμένα η ΔΕΗ είναι σε διαδικασία πώλησης , το ΕΣΠΑ της περιφέρειας στην τελευταία θέση πανελλαδικά, τα έργα που υλοποιούνται μόνο αναπτυξιακά δεν είναι , οι υπηρεσίες συνεχίζουν να καταρέουν ,
    ο εκσυγχρονισμός τους μπήκε στο χρονοντούλαπο και οι ΕΔΕ που χρόνια αποτελούν αγκάθι στις υπηρεσίες συνεχίζουν να υφίστανται. Καμία ενέργεια για τίποτα και στο τέλος το κερασάκι το μακεδονικό.
    Αυτός είναι ο απολογισμός σας κύριοι και για αυτόν θα σας καταδικάσει ο κόσμος στις εκλογές του Μαιου και θα σας στείλει σπίτια σας. Σας μένουν στην εξουσία 3 μήνες . Χαρείτε το γιατί οι πολίτες δεν θα σας ξαναδώσουν αυτήν την ευκαιρία και θα σας περάσουν στο περιθώριο.

  • Τρέχα τώρα τις αλλαγές που έπρεπε να κάνεις στους αντιπεριφερειάρχες να τις κάνεις τώρα που είσαστε δεν είσατε 4 άτομα (το είδες στην κοπή πίτας) . Αυτοί μείνατε . Ακόμα και εδώ ανίκανος . Ποιος θα δεχτεί να έρθει μαζί σας για 3 μήνες ?Όποιος δεχτεί θέση θα πρέπει να είναι μεγάλο νούμερο. Πάλι γιαννακίδη θα κάνεις , κάτανα , καρυπίδου , ρούση όλο αυτούς βάζεις. κατά τα άλλα όλοι θα αναλάβουν θέσεις ευθύνης χαχχαχαχαχ

  • Καρυπίδηηηηηηηηηηηη παραιτήσου ήρθε η ώρα να κατέβεις για βουλευτής και να σώσεις τον τόπο!!!!!!Εσένα θέλουμεεεεε

  • Ο ΜΟΝΟΣ ΣΩΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΕΙ(ΟΛΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ)….ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΡΑΒΟ κ. ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΥ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΧΛΜ ΠΙΣΩ…..ΒΟΗΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟΣ…ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΑ ΤΡΕΞΕΙ…ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΕΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ……

  • Ε όχι και τίποτα ρε παιδιά. Μείωσε το ωράριο λειτουργίας των Υπηρεσιών στο 4ωρο κατά μέσο όρο. Το επόμενο τηλεπαιχνίδι θα λέγεται βρες τον Υπάλληλο…. Ειδικά στην Π.Ε. Κοζάνης είναι “μπάτε σκύλοι αλέστε”

  • Η Εορδαία θα ξαναβγάλει τον Καρυπίδη. Ο μόνος δίκαιος νομαρχης – περιφερειαρχης, με έργο ουσίας στην περιοχή. Είχαμε και πριν έκπτωση στο ρεύμα; Όλα τα άλλα είναι παραμύθια. Ο Καρυπιδης ούτε Μακεδονία πούλησε ούτε ΔΕΗ. Τι είναι; Πρωθυπουργός;

  • Δυστηχως ο άνθρωπος που εμπιστευτήκαμε με την ψήφο μας όταν μας έλεγε , έλεγε , έλεγε οτι θα κάνει τα πάντα για να μειωθεί η ενέργεια αυτός ο άνθρωπος πούλησε την ΔΕΗ ( αύξηση ενέργειας ) πούλησε την Μακεδονία Πούλησε εμάς ολους

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.