kozan.gr: Ο Πάνος Σκουρλέτης απαντά στην ερώτηση γιατί δεν έγινε δημοψήφισμα για τη «Συμφωνία των Πρεσπών»: «Ιστορικά τα δημοψηφίσματα στα Εθνικά ζητήματα δεν είναι ο πιο κατάλληλος τρόπος για να παίρνονται οι αποφάσεις» (Βίντεο)

1 Φεβρουαρίου 2019
15:44

 

«Ιστορικά τα δημοψηφίσματα στα Εθνικά ζητήματα δεν είναι ο πιο κατάλληλος τρόπος για να παίρνονται οι αποφάσεις», είπε ο Π. Σκουρλέτης απαντώντας σε ερώτηση, γιατί η κυβέρνηση δεν προχώρησε σε δημοψήφισμα με αφορμή τη «Συμφωνία των Πρεσπών», στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, που παραχώρησε,το μεσημέρι της Παρασκευής 1/2, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, στο κτήριο της ΖΕΠ, στην Κοζάνη.

17 σχόλια

  • Ακόμα και η Χούντα έκανε δημοψήφισμα για την κατάργηση της βασιλείας στην Ελλάδα. Η ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ όμως έκανε μια φορά δημοψήφισμα και αγνόησε το αποτέλεσμα!

  • ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ?
    ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.

  • Πόσες φορές στη ζωή σας ψηφίσατε σε δημοψήφισμα εσείς που διαμαρτύρεστε;;;; Όταν μπήκαμε στην ΕΕ μας ρώτησαν;; Όταν μπήκαμε στο ευρώ μας ρώτησαν;; Όταν ο Γιωργάκης μας έβαζε στα μνημόνια μας ρώτησαν;

    • Γινόντουσαν εκλογές όμως όπου ξέραμε τι ψηφίζουμε. Ποτέ δε μας είπε ο Τσίπρας ότι σκοπεύει να αναγνωρίσει ιθαγένεια και γλώσσα για τα Σκόπια!

      • Έχεις πολύ επιλεκτική μνήμη!!!!!!!!!!!!!!!!!Ο Γιωργάκης πήρε της εκλογές με το ”λεφτά υπάρχουν΄΄ και μετά μας έβαλε στο ΔΝΤ. Ο Καραμανλής έλεγε ότι θα μας βάλει ΕΕ και μετά ψηφίστηκε;; Διάβασε λίγο και μην παπαγαλίζεις όσα σου λένε (και όχι fake news τύπου Άδωνι).

  • ΤΟ ΝΑΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΙ ΝΑΙ! μιλανε αυτοι που εκαναν δημοψηφισμα για ενα (σχεδιο) ανυπαρκτο μνημονιο κι εφεραν ενα μνημονιο τρις χειροτερο!!! το δουλεμα παει συννεφο 4,5 χρονια τωρα…

  • Ο εκπρόσωπος μιάς μηδενιστικής δράκας ανθρώπων, που βρέθηκε ξαφνικά (κυριολεκτικά εκ του μη όντος) στη διακυβέρνηση της χώρας δηλώνει ότι τα δημοψηφίσματα στα Εθνικά ζητήματα δεν χρειάζονται.
    Ποιός λαός ; Η ΜΕΡΚΕΛ , Ο ΣΟΡΟΣ , Ο ΝΙΜΙΤΣ αυτοί σας οδηγούν.
    Εφ όσον δέχεστε την υποταγή και τη λογική ότι έτσι λειτουργεί ο διεθνής παράγοντας (ή οι αγορές), απλά παραδεχτείτε ότι θεωρείτε τη χώρα σας αποικία. Κι αφήστε όσους αγωνίζονται για κάτι άλλο ήσυχους.

  • Η σωστή απάντηση έχει δύο σκέλη ! Το ένα είναι ότι και δημοψήφισμα να γίνει το όχι το κάνουμε ναι …Το δεύτερο είναι ότι θα περνατε 80% όχι και δεν θα ξέρατε μετά πως να κάνετε την προδοσία των Πρεσπών λίγοι οι μήνες σας Ποτέ ξανά

  • Φυσικά,ο καλύτερος τρόπος είναι να κάνεις αυτό που σου λέει ο Σόρος και οι μιδεοληψίες σου.Αντε πήγαινε απο εκεί που ήρθες που δεν ντράπηκες να πατήσεις το πόδι σου στη Μακεδονία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.