Κώστας Πουτακίδης, πρόεδρος του Συλλόγου Περιβάλλοντος Ακρινής: “Aπάντηση στην Περιφερειακή Αρχή, για τα 42.000.001 ΕΥΡΩ στα ταμεία της περιφέρειας για την μετεγκατάσταση των ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ”

1 Φεβρουαρίου 2019
23:35

ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΑΛΛΑ

Αλλάζεται νόμους ΑΛΛΑ δεν εφαρμόζεται νόμους.

Στοιχηματίζετε με τον χρόνο ΑΛΛΑ δεν προσδιορίζεται χρόνο.

Αναλαμβάνεται ευθύνες ΑΛΛΑ ανέξοδες ευθύνες.

Αποκαθιστάτε αδικίες του παρελθόντος ΑΛΛΑ δημιουργείται αδικίες του παρόντος.

Βήμα βήμα κτίζεται το μέλλον της Περιφέρειας ΑΛΛΑ αφήνεται μια τοπική κοινωνία χωρίς παρόν και μέλλον.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΥΤΑΚΙΔΗΣ

7 σχόλια

  • Πουτακιδης κωστα προχώρα μπροστά εισαι ο μόνος που κάποιοι πονηροί ξέρουν μονο να χλευάζουν στα κρυφά καφενεία γιατι θελουν να νε με το σύστημα όποιος το καταλαβε καλος όποιος δεν το κατάλαβε πρόβλημα του επίσης εσυ κωστα οταν έτρεχες Στην Αθήνα κάποιο πονηροί τρέχανε και εκανα συμφωνίες με τούς διευθυντές της ΔΕΗ πόση αποζημίωση θα πάρουν με λίγα λογια παζάρια και εχου. Ονοματεπώνυμο Όλοι αυτοί να τούς βγάλεις στα καναλια αυτα κ Κωστα

  • Οι βουλευτές του νομού ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗΣ, ΘΕΟΦΎΛΑΚΤΟΣ και ΝΤΖΙΜΑΝΗΣ, αγνοούν τον Ελλήσποντο. Η περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ο δήμαρχος ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ σφυρίζουν αδιάφορα..

  • Νέοβαληδες όπως λέγνε κι οι Πόντιοι, ο chκύλον α σ’ ο πολλά το τέρεμαν εψόφεσεν.

    Να εβγένετε σ’ α στράτας και να τρέchετε, γιατί αβούτοι’ν, α σ’ άλλατς κι άλλο αφορεσμέν είναι.

    Την πατρίδα ‘μ έχασα, έκλαψα και πόνεσα.

  • Ανεπιθύμητη οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Ακρινή ανεπιθυμητος ο Περιφεριάρχης για τα ατελείωτα ψέματα. Πουτακίδη μόνο εσύ τολμάς μαζί σου.

  • Κωνσταντίνε οι Ακρινιώτες έχουν καταλάβει ποιοι τα έκαναν πλακάκια με την Περιφέρεια και δεν βγάζουν άχνα. Δεν είσαι μόνος σ αυτόν τον αγώνα είμαστε μαί σου. Περιφεριαρχης και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ !!!

  • Ακρινωτες πήρατε χαμπάρι ότι ψηφιζατε παρτακηδες τόσες δεκαετιες???
    Κοιταχτειτε μεταξύ σας στο καφενείο.
    Μόνο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ψήφος μας σωζει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.