Δημήτρης Γράβας αντιπρ. Μακεδ. Σιάτιστας: «Ήρθαν παίκτες οι οποίοι δεν πρόσφεραν το παραμικρό. Αναστάτωσαν τα αποδυτήρια. Ήρθαν για χαβαλέ»- Χάρης Χελάς πρόεδρος Φοίνικα Κοζάνης για συνενώσεις: «Εκτίμηση μου είναι ότι κάποιοι άνθρωποι θέλουν να κάθονται στις καρέκλες τους και να έχουν οικονομικό όφελος από τις ακαδημίες»

5 Φεβρουαρίου 2019
05:50

Ο Δημήτρης Γράβας αντιπρόεδρος του Μακεδονικού Σιάτιστας μίλησε στην εκπομπή «Σπορ Ραντεβού» του Top Channel, με τον Θανάση Τέγο. Ο κ. Γράβας εξέφρασε το παράπονο του για κάποιους ποδοσφαιριστές που ήδη αποχώρησαν από τον σύλλογο τονίζοντας: «Ήρθαν παίκτες οι οποίοι δεν πρόσφεραν το παραμικρό. Αναστάτωσαν τα αποδυτήρια. Ήρθαν για χαβαλέ και απομακρύνθηκαν κακήν κακώς. Τώρα κάναμε κάποιες προσθήκες και σιγά-σιγά η ομάδα άρχισε να «ρολάρει». Πιστεύω ότι θα πάμε καλυτέρα στο μέλλον», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Γράβας. Στη συνέχεια μιλήσαμε γενικότερα για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, αλλά και αυτό της Α΄ΕΠΣ Κοζάνης. Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη.

Ο Χάρης Χελάς πρόεδρος του Φοίνικα Κοζάνης στο Μπάσκετ, εμφανίστηκε στο δεύτερο μέρος της εκπομπής. Μας μίλησε για τα πρώτα χρόνια του συλλόγου, φτάνοντας στο σήμερα, όπου η ομάδα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΚΑΣΔΥΜ. Ο κ. Χελάς αναφέρθηκε στη φιλοσοφία των ακαδημιών της ομάδας και τους στόχους της ανδρικής ομάδας. Για τις συνενώσεις ομάδων της Κοζάνης και γιατί δεν προχωρούν αυτές ανέφερε: «Εκτίμηση μου είναι ότι κάποιοι άνθρωποι θέλουν να κάθονται στις καρέκλες τους και να έχουν οικονομικό όφελος από τις ακαδημίες». Δείτε όλη τη συνέντευξη.

Χορηγός εκπομπής: Οπτικά Κάτανα.

 

6 σχόλια

  • Σε αυτή την καρέκλα δεν κάθεστε και εσείς κύριε χελά; όπως και σε πολλές άλλες καρέκλες, πάλι σαν πρόεδρος; σηκωθειτε από κάποια ώστε να γίνει κάτι σωστά. Να μπούνε και νέοι άνθρωποι με πιο ανοιχτά μυαλά. Όχι μόνο λόγια, αλλά και πράξεις. Φτάνει πια…..

    • Σε αυτες τις καρεκλες που λετε οτι καθομαι αγαπητε μου Προεδρε καποιοι ανθρωποι με εξελεξαν.Αναγνωρισαν την οποια προσφορα μου και εξετιμησαν οτι μπορω ακομη να προσφερω.Οσο για τα ανοιχτα μυαλα επιτρεψατε μου να σας πω οτι εχω δει μεγαλους με πολυ πιο ανοιχτα μυαλα απο πολλους νεαρωτερους.Με καθε σεβασμο στην αποψη σας.

    • Σε αυτες τις καρεκλες που λετε οτι καθομαι αγαπητε Προεδρε καποιοι ανθρωποι με εξελεξαν.Εκτιμησαν αν θελετε την οποια ελαχιστη προσφορα μου και αναγνωρισαν στο προσωπο μου οτι μπορω να προσφερω.Οσο για τα ανοιχτα μυαλα που αναφερεστε επιτρεψατε μου να σας πω πως εχω δει πολλους μεγαλυτερους με ανοιχτα μυαλα απο πολλους μικροτερους.Με καθε σεβασμο στην αποψη σας.

    • Αντί να χαίρεστε που υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που κοιτάνε πώς να κάνουν καλό και δεν είναι ευθυνόφοβοι εσείς βλέπετε μόνο το προεδριλίκι; Μάλλον ναι αφού ακόμη και σαν όνομα υπογράφετε σαν ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Οχι ο Κ. Χελάς αλλά εσείς! Και στην τελική εφόσον τον εκλέγουν πάει να πεί πως κάνει σωστή δουλειά όλα αυτά τα χρόνια και δεν είναι μόνο λόγια!

  • Τον κύριο Χελά όπως και κάθε άνθρωπο που ασχολείται με τα κοινά κάποιοι τον επιλέγουν και για να το κάνουν για τόσα χρόνια σημαίνει πως κάτι κάνει σωστά.

  • Όσοι γνωρίζουν τον χάρη τον Χελα ξέρουν ότι δεν είναι άνθρωπος της καρέκλας κάθε άλλο προσπαθεί να δώσει ώθηση στα παιδιά για να αναλάβουν τέτοιες θέσεις με την υπόσχεση να Συνεχίσουν το έργο του ο Χάρης γενικά είναι έναςδραστηριος άνθρωπος της προσφοράς και της δημιουργίας είναι ένας ενεργός πολίτης και όχι άνθρωπος του καναπέ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.