Ο βουλευτής Φλώρινας της ΝΔ ,Γιάννης Αντωνιάδης για τη συγχώνευση ΤΕΙ – Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας: “Aπουσιάζει η δημιουργία νέου Τμήματος Ψηφιακής και Αναλογικής Εικόνας στη Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας”

5 Φεβρουαρίου 2019
08:50

Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον και έκπληξη την πορεία συγχώνευσης των ΤΕΙ στα ΑΕΙ της Δυτ. Μακεδονίας. Κατά παράδοξο τρόπο, αυτό που έπρεπε να είναι πρώτης προτεραιότητας και κατεπείγον, δηλαδή η δημιουργία νέου Τμήματος Ψηφιακής και Αναλογικής Εικόνας στη Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, κατά περίεργο και ύποπτο τρόπο απουσιάζει. Μια πρόταση ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη πλήρως, ρεαλιστική και υλοποιήσιμη, όπως κατατέθηκε αρμοδίως από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στον Υπ. Παιδείας. Ενημερώνουμε τον Υπ. Παιδείας κ. Γαβρόγλου ότι η Σχολή Καλών Τεχνών είναι συνυφασμένη με την ταυτότητα της Φλώρινας η οποία έχει μεγάλο αριθμό γλυπτών, ζωγράφων και γενικά καλλιτεχνών με μεγάλη προσφορά στο συγκεκριμένο χώρο. Υπάρχει επίσης σε εξέλιξη υλοποίηση έργου για κατασκευή σχετικών υποδομών (κτίρια και άλλα) προϋπολογισμού άνω των 10 εκ. ευρώ.

Όσοι απεργάζονται σχέδια απομάκρυνσης του Τμήματος Εικαστικών και Εφάρμοσμένων Τεχνών, να τα ξεχάσουν. Περιμένουμε την ξεκάθαρη θέση του Υπ. Παιδείας αλλά και όλων των εμπλεκόμενων μερών στο συγκεκριμένο θέμα. Το θέμα της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, προτίθεμαι να το φέρω στη Βουλή των Ελλήνων με σχετική Επίκαιρη Ερώτηση παρουσία του Υπ. Παιδείας κ. Γαβρόγλου.

5 σχόλια

  • μα τι μικρόψυχοι είναι όλοι τους! Οι της αντιπολίτευσης. Για το εγχείρημα και το τι αυτό σημαίνει για τη Δυτ. Μακεδονία, ούτε λέξη.

    • Θα το κάνει.
      Όπως το έκανε με το project Μελίτη άλλα τώρα βουβα

      Καταγγέλλω κατά πρώτον ότι δεν υπάρχει καμία φωνή διαμαρτυρίας από το νομό» υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Απευθύνομαι στην κυβέρνηση, στον υπουργό, στον πρόεδρο της ΔΕΗ και στους επίδοξους επενδυτές, την κινέζικη εταιρεία, την ΤΕΡΝΑ και τον ΑΚΤΩΡ, ότι δεν θα περάσουν εδώ καλά.
      «εδώ θα γίνει της Κερατέας»

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.