kozan.gr: Παράσταση διαμαρτυρίας, στο κεντρικό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, στην Κοζάνη, από συνταξιούχους της εν λόγω τράπεζας (Βίντεο & Φωτογραφίες)

6 Φεβρουαρίου 2019
09:19

 

Παράσταση διαμαρτυρίας, στο κεντρικό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, στην Κοζάνη, πραγματοποιούν από το πρωί της Τετάρτης 6/2, συνταξιούχοι της εν λόγω τράπεζας, συντονισμένοι με αυτούς όλης της χώρας, διεκδικώντας την επικούρησή τους, που έχει διακοπεί εδώ και καιρό. Ανήρτησαν πανό στην είσοδο της τράπεζας, ωστόσο η λειτουργία της δεν έχει παρεμποδιστεί κι οι συναλλαγές των πολιτών πραγματοποιούνται κανονικά.

 

4 σχόλια

  • γιατι διαμαρτυρονται αυτοι που πηρανε εθελουσια (πολλα € δηλαδη) μαζι με εφαπαξ και δεν τους αγγιξε καμμια περικοπη ολη την προηγουμενη δεκαετια?? και το ταμειο τους ειναι ισως το μοναδικο που δεν ενταχθηκε στον εφκα και κρατησε ολοκληρο το αποθεματικο του??ειναι ερειστικοι αυτοι που διαμαρτυρονται!!

  • Μπα κοψανε τη συνταξη στους συνταξιουχους της τραπεζας, αληθεια΄ Για ρωτηστε τους πότε ακριβως εγινε αυτο και γιατι δεν εγινε απο την αρχη των περικοπων των συνταξεων απο το 2012-13′..

  • Δεν έχουν τον θεό τους, πλήρωσε ο λαός για την ανακεφαλαιοποίηση των χρεοκοπημένων τραπεζών και τώρα διαμαρτύρονται την ώρα που ο κόσμος έξω πεινάει. ΑΙΣΧΟΣ!!!

  • ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Ο ” Λ Ε Π Ε Τ Ε” (ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ε Τ Ε) ειναι καταθετικος λογαριασμος στον οποιο κατατιθενται απο το 1949 εισφορες εργαζομενων και εργοδοτριας Ε Τ Ε. Αφορα διμερη σχεση εργοδοτου και εργαζομενων. Δεν ειναι ασφαλιστικο ταμειο και ουδεποτε ενισχυθηκε απο το Κρατος. Η διαμαρτυρια μας αφορα την αυθαιρετη διακοπη της επικουρικης παροχης εξ ολοκληρου εδω και περιπου 17 μηνες. Θα πρεπει να γνωριζουν οι κυριοι σχολιαστες οτι οι συνταξιουχοι της Εθνικης Τραπεζας εχουμε υποστει ολες τις μειωσεις που εχουν υποστει και οι υπολοιποι συνταξιουχοι. Και μαλιστα τα αποθεματικα του Ταμειου Συνταξεων Προσωπικου ΕΤΕ με τον Νομο Ρεππα 3029/2002 περασαν στο Ι Κ Α για να ενισχυθει. Οσο για το χαρακτηρισμο “αισχος” κλπ. Δεν αφορα τους συνταξιουχους της Ε Τ Ε αλλα αυτους ποτ διαχειστηκαν το Δημοσιο χρημα και το εξαερωσαν ……. Και επισης τα χρηματα που εδωσαν και δινουν για τις ανακεφαιοποιησεις δεν τα εισεπραξαν οι εργαζομενοι και οι συνταξιουχοι των Τραπεζων. Ο καθενας μας δικαιουται να εισπραξει συνταξη και επικουρικη παροχη αναλογα με τι εισφορες πληρωσε….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.