Οι μαθητές του τομέα Διοίκησης και Οικονομίας της Β΄ τάξης του 4ου Εσπερινού Λυκείου Κοζάνης αποδεικνύουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για συνανθρώπους μας που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες

7 Φεβρουαρίου 2019
14:33
Κανένα σχόλιο

Οι μαθητές του τομέα Διοίκησης και Οικονομίας της Β΄ τάξης του 4ου Εσπερινού Λυκείου Κοζάνης, αποφασίσαμε ομόφωνα να συγκεντρώσουμε ένα χρηματικό ποσό, το οποίο θα διατεθεί στο «Ειδικό Εργαστήρι» Κ.Ε.Κ.Α.Μ.Ε.Α. Π.Ε.Κ. της πόλης μας, αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον μας για συνανθρώπους μας που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Εκφράζουμε την πεποίθηση ότι, ιδιαίτερα σε δύσκολες περιόδους, όπως η σημερινή, η προσφορά κάθε είδους βοήθειας είναι ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για το αύριο.

Ευχόμαστε η δράση μας να γίνει θεσμός για τη διαμόρφωση μιας καλύτερης κοινωνίας, βασισμένης στις ανθρώπινες αξίες της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς.

Να σημειωθεί δε ότι ολιγομελής ομάδα του παραπάνω τμήματος συμμετείχε και στην εθελοντική αιμοδοσία την 06/02/2019 που έλαβε χώρα στα γραφεία του συλλόγου στην Κοζάνη .

Ευχαριστούμε θερμά τους καθηγητές καθώς και τον Διευθυντή του Σχολείου μας, Αστέριο Κούτσιανο, για τη στήριξη όλων των προσπαθειών μας!

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της τάξης

Γκούντας Π. Ιωάννης (07/02/2019)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.