kozan.gr: Στα ορυχεία της ΔΕΗ γυρισμένο το διαφημιστικό σποτάκι της παράστασης «Κοζάνη 2146 μ.Χ. – Σώστι τ’ Σκ’ρκα», του Κώστα Καρανάτσιου, σε σκηνοθεσία Γιώτη Βασιλειάδη, που θα παρουσιαστεί την περίοδο της Αποκριάς

10 Φεβρουαρίου 2019
12:46

 

Στα ορυχεία της ΔΕΗ γυρισμένο το διαφημιστικό σποτάκι της παράστασης «Κοζάνη 2146 μ.Χ. – Σώστι τ’ Σκ’ρκα», του Κώστα Καρανάτσιου, σε σκηνοθεσία Γιώτη Βασιλειάδη, που θα παρουσιαστεί την περίοδο της Αποκριάς. Οι φωτογραφίες είναι σημερινές:

 

2 σχόλια

  • Προσοχή μόνο όταν χρησιμοποιείτε στη σάτιρα σύμβολα όπως η ποντιακή λύρα, η ποντιακή πολεμική στολή και ο χορός Σέρρα. Μη ξεχνάμε πως η σάτιρα είναι το όπλο των αδυνάτων έναντι των ισχυρών. Τα όρια της σάτιρας είναι αλληλένδετα με την παιδεία των δημιουργών, και το αποτέλεσμα τους χαρακτηρίζει. Πετυχημένη σάτιρα είναι αυτή που καυτηριάζει καταστάσεις χωρίς να προσβάλει. http://elawyer.blogspot.com/2009/02/blog-post.html?m=1

  • Κ τώρα αυτό εσείς το θεωρείται σημαντικό κ σωστό? Όταν δουλεύουν να πάτε να δείτε τη γλυκά το ζόρι κ την σκόνη κ μετά γυρίστε το έργο σας για τις απόκριες σας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.