kozan.gr: Στο ποσό των 119.474,50 ευρώ οι εισπράξεις από την εμποροπανήγυρη (Νιάημερος) για το έτος 2018 – Παρουσιάστηκαν, στο δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης, τα απολογιστικά στοιχεία (Βίντεο)

11 Φεβρουαρίου 2019
20:56

 

Ο απολογισμός της εμποροπανήγυρης του περσινού έτους, παρουσιάστηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, το βράδυ της Δευτέρας 11 Φεβρουαρίου. Όπως επεσήμανε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Γιώργος Βαλάης, «Ο απολογισμός είναι έτοιμος από την πλευρά του Δήμου από το Νοέμβριο. (…) Θελήσαμε για πρώτη φορά να έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο και να μπει σαν τακτικό θέμα η παρουσίαση των αποτελεσμάτων του “Νιάημερου”, γιατί θεωρούμε ότι καλό είναι να δίνεται η μέγιστη δυνατή δημοσιότητα σε θέματα που ενδιαφέρουν τους πολίτες».

Η περίοδος της εμποροπανήγυρης για το έτος 2018, συνέπεσε και με άλλες ανταγωνιστικές εμποροπανηγύρεις της περιοχής (Λάρισας, Αργους Ορεστικού αλλά και υπήρχε επικάλυψη με την εμποροπανήγυρη Σερβίων). Το παραπάνω γεγονός σε συνδυασμό με την αργή εκκίνηση των διαδικασιών, οδήγησε σε οριακά μειωμένη προσέλευση των εκθετών.

Συνολικά

Εκδόθηκαν 138 εγκρίσεις συμμετοχής

Λούνα Παρκ : 1* (σύμβαση μίσθωσης χώρου και έκδοση άδειας λειτουργίας)

Εστίαση : 9

Εκθέτες 129

Όλες οι συναλλαγές πραγματοποιήθηκαν μέσω Τραπέζης ή POS του Δήμου

Όλες οι αιτήσεις και οι εγκρίσεις συμμετοχής εισήχθησαν στο ηλεκτρονικό πρωτόκολλο

Οι συνολικές εισπράξεις ανήλθαν στο ποσό των 119.474,50Ε

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.