Εορδαία: «Όχι στη βία» φώναξαν μαθητές του 1ου Δ Σ Μουρικίου

13 Φεβρουαρίου 2019
09:50
Κανένα σχόλιο

Με ένα τραγούδι ενάντια στην βία και στις διάφορες μορφές της που θίγουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, το 1ο Νηπιαγωγείο και 1ο Δημοτικό Σχολείο Μουρικίου συμμετέχουν στο 6ο Μαθητικό, ραδιοφωνικό διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στο Βόλο, υλοποιώντας σχετικό Ευρωπαϊκό πρόγραμμα. Οι μαθητές μαζί με εκπαιδευτικούς και τους γονείς, κρατώντας στα χέρια τους πλακάτ με συνθήματα πραγματοποίησαν πρόσφατα Ειρηνική διαδήλωση στις Τ Κ Αναρράχης και Εμπορίου, διατρανώνοντας την αντίθεση τους στον Πόλεμο, στην κοινωνική απομόνωση, στην άσκηση  της  λεκτικής  και σωματικής βίας, χρησιμοποιώντας την κωδική ονομασία «Κολοκύθα». Τα παιδιά έμαθαν ότι δεν θα πρέπει  να φοβούνται, όταν αντιμετωπίζουν περιστατικά βίας, αλλά να τα εκφράζουν και να μιλούν γι αυτά.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.