«Con Anima» στα μουσικά αναλόγια JOUR FIXE του ΔηΠε Θεάτρου Κοζάνης – Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 20.30 – Εναλλακτική Σκηνή ΔηΠε Θεάτρου Κοζάνης

15 Φεβρουαρίου 2019
13:37
Κανένα σχόλιο

Οι Con Anima δημιουργήθηκαν το 2015. Αποτελούνται από τους:

Γιάννη Παυλίδη πιάνο, Βασίλη Δόντσιο φωνή, Νίκο Γεωργίου κιθάρα-φωνή και Γιούλια Κόπτεβα όμποε-φλογέρα.

 Το ρεπερτόριό τους περιλαμβάνει μελοποιημένη ποίηση σημαντικών Ελλήνων ποιητών όπως: Κ. Καβάφη, Μ. Αναγνωστάκη, Οδ. Ελύτη, Ν. Γκάτσου, Κ. Καρυωτάκη, Τ. Λειβαδίτη αλλά και συνθέσεις γνωστών δημιουργών (Μ. Χατζιδάκι, Μ. Θεοδωράκη, Σ. Ξαρχάκου, Θ. Μικρούτσικου, Μ. Λοίζου κ.α.).

 Έχουν πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές και Φεστιβάλ (καλοκαιρινές εκδηλώσεις δήμου Φλώρινας και δήμου Αμυνταίου).

Συνεργάζονται συχνά με φορείς πολιτισμού, Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας, Ένωση φιλολόγων Φλώρινας, Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταίου.  

Εναλλακτική Σκηνή ΔηΠε Θεάτρου Κοζάνης

Γενική είσοδος 5 ευρώ

Πληροφορίες: ΔηΠε Θέατρο Κοζάνης,

τηλ. 24610-24062 εσωτ. 1

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.