Οδηγίες
-
Βάζουμε το νερό μαζί με την ζάχαρη να βράσουν.
-
Όταν πάρουν θερμοκρασία προσθέτουμε την μαργαρίνη, την σοκολάτα και ανακατεύουμε να λιώσουν.
-
Ρίχνουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα, τους χοντροκομμένους ξηρούς καρπούς και ανακατεύουμε μέχρι που να δέσουν.
-
Κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
-
Όταν το μείγμα έρθει σε θερμοκρασία δωματίου πλάθουμε μπαλάκια και τα περνάμε από χοντροκομμένους ξηρούς καρπούς.
-
Με το δάχτυλό μας κάνουμε μία κοιλότητα στην μέση και με την βοήθεια ενός κορνέ δημιουργούμε μία ροζέτα από Nuttela.
-
Αποθηκεύουμε στο ψυγείο.