kozan.gr: Top Channel. «Σπορ Ραντεβού» Ν. Γκίλια αντιπρόεδρος Ιππικού Αθλητικού Πολιτιστικού Ομίλου Σιάτιστας: «Θέλουμε να δημιουργηθεί ένα Ιππικό Κέντρο στη Σιάτιστα»- Μ. Μαλούτας προπονητής ΑΕ Κοζάνης: «Πιστεύω ότι στο τέλος θα δικαιωθούμε. Η ομάδα μπορεί τα υπόλοιπα παιχνίδια να τα παλέψει όλα» (Βίντεο)

19 Φεβρουαρίου 2019
07:18
Κανένα σχόλιο

 

Την ίδρυση ενός Ιππικού κέντρου στη Σιάτιστα επιθυμούν τα μέλη του Δ.Σ, του Ιππικού Αθλητικού Πολιτιστικού Ομίλου Σιάτιστας, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η αντιπρόεδρος του Ομίλου Νίνα Γκίλια μιλώντας στην εκπομπή «Σπορ Ραντεβού» με τον Θ. Τέγο στο Top Channel. «Θέλουμε να δημιουργηθεί ένα Ιππικό Κέντρο στη Σιάτιστα. Επιθυμούμε συνεργασία με τον Δήμο ώστε να τρέξουμε αυτό το κομμάτι σοβαρά. Θέλουμε να φέρουμε ειδικούς-εκπαιδευτές, αλλά και ένα κέντρο θεραπευτικής Ιππασίας», ανέφερε. Δείτε στο βίντεο τις δράσεις του Ομίλου και τους στόχους του. Επίσης μαζί μας βρέθηκε ο προπονητής της ΑΕ Κοζάνης Μάκης Μαλούτας, ο οποίος μίλησε για τη φετινή πορεία της ομάδας του δηλώνοντας αισιόδοξος ότι η ΑΕΚ θα παραμείνει στην κατηγορία. «Είμαι ευχαριστημένος από το ρόστερ της ομάδας. Τα παιδιά προσπαθούν. Πιστεύω ότι στο τέλος θα δικαιωθούμε. Η ομάδα μπορεί τα υπόλοιπα παιχνίδια να τα παλέψει όλα». Δείτε επίσης τι ανέφερε για το εάν πρέπει ή όχι να διεξάγονται μπαράζ στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κοζάνης.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.