Νίκος Τσιαρτσιώνης σε Κώστα Κοκόλη: “O σεβασμός κι η αναμονή στις διαδικασίες του κόμματος για την απόφαση στήριξης δεν μπορεί να χαρακτηρίζονται ως αναβλητικότητα και αναποφασιστικότητα”

22 Φεβρουαρίου 2019
11:05

 

Φίλε Κώστα,

Εκ των πραγμάτων αναγκάζομαι να απαντήσω δημόσια για πράγματα που ήδη έχουμε συζητήσει αναλυτικά μεταξύ μας.

Παραμένει πάντως για μένα ένα μεγάλο ερωτηματικό η σκοπιμότητα της δημοσιοποίησης των συζητήσεων μας αυτήν την ώρα.

Θέλω καταρχήν να σε ευχαριστήσω για την εκτίμηση σου στο πρόσωπο μου που εκπορεύεται από τις κοινές μας αρχές, τις αξίες και τα πιστεύω που υπηρετήσαμε μαζί διαχρονικά. Είναι ακριβώς αυτή η εκτίμηση μου για σένα που με κάνει να απαντήσω γιατί πάντοτε η γνώμη σου ήταν βαρύνουσα για μένα. Στην συγκεκριμένη όμως περίπτωση θα μου επιτρέψεις να κάνω τις παρακάτω παρατηρήσεις.

Το ενδιαφέρον και η εμπλοκή μας στα δημοτικά της Κοζάνης είναι γνωστά και διαχρονικά. Γνωρίζεις ότι από το περασμένο καλοκαίρι προσπάθησα να ενισχύσω την υποψηφιότητα του χώρου μας στο Δήμο Κοζάνης με το «πάντρεμα» των δυο διεκδικητών Γκοβεδάρου – Μιχαηλίδη. Στην περίπτωση αδιεξόδου πρότεινα την εξεύρεση τρίτης λύσης, δηλώνοντας την διαθεσιμότητα μου γι’ αυτό, καθώς εκτιμούσα πάντα ότι η δύναμη μας θα ήταν η ενότητα του χώρου μας.

Αυτήν την ενότητα υπηρετώ και υποστηρίζω μέχρι και σήμερα που βρισκόμαστε στην αναμονή της απόφασης στήριξης της ΝΔ. Αυτήν την απόφαση δυστυχώς μόνον η δική μου πλευρά έχει δηλώσει ότι θα σεβαστεί, και αυτό Κώστα όταν το προσπερνάς με αδικείς και με πληγώνεις. Όπως με αδικείς όταν αναφέρεις ότι εγώ εννοώ την σύγκλιση των δυνάμεων μας μόνον στο πρόσωπο μου τη στιγμή που αυτό αποτελεί την απόλυτη πρακτική της άλλης πλευράς.

Κώστα, εσύ κι εγώ, μαζί με πολλούς άλλους ακόμη και όταν διαφωνούσαμε, στηρίζαμε πάντα τις συλλογικές αποφάσεις του χώρου μας και όπως πολύ καλά γνωρίζεις αυτό θα πράξω και τώρα.

Επίσης γνωρίζεις καλά και αυτούς οι οποίοι παρεξέκλιναν κατά καιρούς και υπηρέτησαν τις προσωπικές τους διαδρομές, στοιχείο που θα πρέπει να το συνεκτιμά κανείς όταν βάζει στην ζυγαριά τις κρίσης του γνωστά πρόσωπα και συμπεριφορές.

Πάντως ο σεβασμός και η αναμονή στις διαδικασίες του κόμματος για την απόφαση στήριξης δεν μπορεί να χαρακτηρίζονται ως αναβλητικότητα και αναποφασιστικότητα. Αντίθετα η προσπάθεια δημιουργίας τετελεσμένων από την άλλη πλευρά, επιβεβαιώνει και την διαχρονική της στάση στα θέματα κομματικής νομιμοφροσύνης.

Η προτροπή σου να στηρίξω τον έτερο διεκδικητή με βρίσκει ανοιχτό καθώς αυτό το έχω δηλώσει κατά επανάληψη δημοσίως όταν η απόφαση στήριξης θα είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Θα έπρεπε όμως αυτή η προτροπή να απευθυνθεί και προς την άλλη πλευρά όταν υπάρξει ανάλογη απόφαση στήριξης.

Τέλος θα ήθελα να σε παρακαλέσω να κρατήσουμε ζωντανό τον μεταξύ μας διάλογο για αυτά θέματα καθώς δεν μπορώ να αντιληφθώ την σκοπιμότητα της δημοσιοποίησής τους.

Νίκος Τσιαρτσιώνης

52 σχόλια

  • Εσύ δηλωνες δεξια κ αριστερά ότι αν δεν πάρεις στήριξη από την ΝΔ μεχρι το μέσα Ιανουαρίου δεν έχει νόημα μετά Έφτασε τέλη Φεβρουαρίου η στήριξη δεν έρχεται και ούτε θα ρθει μάλλον και συ συνεχίζεις να πολεμάς την μία και μοναδική υποψηφιότητα του χώρου

    • ΝΙΚΟ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.
      ΟΤΑΝ ΕΝΕ ΚΟΜΜΑ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ(ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΑΝΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ) ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΧΡΗΣΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ-ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
      ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ.ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ.
      ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.
      ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ,ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΑ ΧΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΟΥ ΧΩΡΟΥ.ΚΑΝΤΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΧΘΕΣ.

  • Μπράβο για το ήθος σου Νίκο Τσιαρτσιωνη.Η δημοσίευση σου απαντά σε όλα στην άδικη επίθεση του κ Κοκολη.Βεβαια ο κ Κοκολης πιστεύω ότι έχει άλλα κίνητρα.

  • Νίκο γιατί περιμένεις τη στήριξη ; Δεν μπορείς μόνος ούτε δύο υποψηφίους να βρεις Τα ψέματα τελείωσαν Στελέχη σου σου έχουν γυρίσει ήδη την πλάτη

  • Το κόμμα σεβόμενο την προσφορά σου αποφεύγει να σου πει καθαρά ότι δεν εμπιστεύεται την υποψηφιοτητα σου για αυτό και το τραβάει παραπισω μπας και το καταλάβεις .Αν συνέβαινε το αντίθετο θα έπαιρνες τη στήριξη όταν ήρθε ο Κακλαμάνης και το ξέρεις Ότι κανείς τώρα το κάνεις για να γίνει η ζημιά και θα είσαι υπαίτιος Τέλος

  • Και μέχρι πότε θα περιμενεις Νίκο δε μας είπες; Κι αν δεν την πάρεις τη στήριξη θα βγεις δημόσια να στηρίξεις Κυριάκο ?

  • Η κομματική πειθαρχία είναι γελοία. Ας μας πεί ο κ.Νίκος ίσως και πολλοί άλλοι αν στις προηγούμενες Περιφερειακές εκλογές στήριξαν τον Δακή.

  • Νίκο κρίμα όλα αυτά που γράφεις ούτε εσύ τα πιστεύεις Όλοι έχουν ξεκινήσει είναι σε επαφές με συμβούλους γραφεία κλπ κι εσύ έφτασε Μάρτιος και τάχα περιμένεις ενότητα Κι αν που αυτό ακούγεται είναι αληθές με ποιον ζητάς ενότητα με Κύργια και Κεχαγιά Αυτη είναι κομματική πειθαρχία που λες; Αν θες πραγματικά την ενότητα κάνεις αυτό που προετρεψες εσύ τον Κυριάκο Κυριάκο προχωρα η λάθος όλα τα άλλα είναι παραμύθια να περνάει η ώρα

  • Νίκο όσο είναι νωρίς πριν είναι πολύ αργά Στήριξε αυτό που είπες κι εσύ ο ίδιος να γίνει Τώρα γιατί αλήθεια ζητάς ενότητα Αφού εσύ την διασπας κ θα κατηγορηθείς για αυτο

  • Και ύστερα ήρθαν οι μέλισσες Άσε μας Τσιαρτσιωνη ποιον προσπαθείς να ρίξεις στάχτη στα μάτια ; Γνωρίζουν όλοι γιατί το κάνεις αυτό και είναι ντροπή

  • Με τον Νίκο για Δήμαρχο ίσως να γίνει κάτι στην Κοζάνη γιατί οι υπόλοιποι κατεβαίνουν άπλα για να μη χαθούν από τον χάρτι !
    Νικο κατέβα μη ασχολείσαι με γυρολόγους που πάνε δεξιά και αριστερά κατά το δοκούν !

  • Τα βλέπεις κ. Κοκόλη !

    Στην πολιτική υπάρχουν πράγματα που λέγονται και δεν
    δεν γίνονται και που γίνονται και δεν λέγονται .
    Εσύ κάνεις το αντίθετο.

    Σε τι στοχεύεις κ. Κοκόλη ?

    ¨η μήπως πρώτα πυροβολείς και μετά στοχεύεις ?

    κρίμα.

    Ο Τσιαρτσιώνης κάνει μιά λογική και αξιοπρεπή προσπάθεια
    γιά το καλό της Κοζάνης.

  • Αλλαζονας και εγωιστής. Ότι έσπειρες τα προηγούμενα χρόνια αυτά θα θερισεις. Κατέβα από το άλογο… Όσοι σε στήριξαν θα σε περιμένουν στην στροφή… Πολύ απλά.. Κάτσε και απόλαυσε τους αυλοκολακες σου

    • ε όχι και αλαζόνας ο κύριος Νίκος.. ο μόνος αλαζόνας ειναι ο Μιχαηλίδης, αλλά από γήπεδα ξέρει τι να περιμένει κανεις

  • καθε εβδομαδα εχουμε και μια ανακοινωση απο τον κ ΤΣΙΑΡΤΣΩΝΗ θυμιζει εβδομαδιαια εκπομπη οπως η αθλητικη κυριακη με μονιμο καλεσμενο τον ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

  • Γύρισες από διακοπές και αποφάσισες να κρεμάσεις τον Μιχαηλίδη που εσύ ο ίδιος προετρεψες να βάλει υποψηφιότητα και τώρα ζητάς ενότητα .Μα την ενότητα εσύ τη σμπαραλιάζεις

  • Προσπαθεί να υπερασπιστεί την Κοζάνη από το δίλημμα Δήμαρχος από το Καραγάτς ή Δήμαρχος ο θείος από το Καραγάτς

    Είμαστε μαζί του

  • ΨΗΦΙΖΩ ΚΙΝΑΛ ΟΜΩΣ ΕΛΠΙΖΩ Ο Κ. ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. Κ. ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ, ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΣΩ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ. ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. Ο ΛΑΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΡΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.

  • Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΜΕΝΑ ! ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΧΡΗΣΜΑΤΑ !ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ! ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ!!

  • ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΩ…. ΜΙΧΑΗΛΊΔΗΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΚΕΧΑΓΙΆΣ….ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟΣ ΚΟΚΚΟΛΗΣ ΝΑΝΌΠΟΥΛΟΥ ΖΒΟΛΗΣ ΚΤΛ ΚΤΛ ΑΦΗΣΤΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

  • Δηλαδή για να καταλάβω…. στη ΝΔ θεωρούν τον Μιχαηλίδη καλύτερο από τον Τσιαρτσιώνη;… με ποια κριτήρια; Τις σπουδές; Το επάγγελμα;… Τις γνώσεις περί πολιτικής; Την πίστη στο κόμμα;… Δεν ψάχνουμε τερματοφύλακα για την ομάδα, δήμαρχο θέλουμε…

  • Μας έχεις ζαλίσει Μιχαηλίδη οτι σε προέτρεψε ο Νίκος για να βάλεις υποψηφιότητα δηλαδή εσυ δεν έχεις δυνάμεις να κατέβεις μόνο σου?

  • ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟ ΧΡΗΣΜΑ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ .ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΗΞΕΙ?

  • ΡΕ ΚΕΧΑΓΙΑ ΓΙ ΑΥΤΌ ΣΕ ΠΑΩ.ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΓΙΑ ΣΤΉΡΙΞΗ ΕΣΥ ΤΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΤΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟ.ΠΟΣΟ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΧΑΗΛΊΔΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΝΑ ΙΚΕΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΡΙΞΗ.ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΈΛΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ.

  • ΝΙΚΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΟΡΙΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.ΤΟ 1990 ΕΧΑΣΕΣ ΓΙΑ 40 ΣΤΑΥΡΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕΣ ΣΤΟΝ Β.ΓΥΡΟ.ΣΤΑ 70 ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΕΠΑΝΟΔΟΣ,ΜΕΤΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΙΛΙΚΙΑ.ΦΥΓΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ.ΜΗΝ ΡΕΖΙΛΕΥΕΣΑΙ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.