Γιάννης Θεοφύλακτος: Παρέμβαση στη Διακοινοβουλευτική Συνέλευση του ΟΑΣΕ

24 Φεβρουαρίου 2019
16:36

Παρέμβαση στη Διακοινοβουλευτική Συνέλευση του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη, πραγματοποίησε ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ), Γιάννης Θεοφύλακτος, κατά τις εργασίες του ΟΑΣΕ που πραγματοποιήθηκαν στη Βιέννη, με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 50 κρατών.

Ο κ. Θεοφύλακτος στην ομιλία του αναφέρθηκε στην ανάγκη και την προοπτική συνεργασίας στην Ευρώπη και ιδιαίτερα στα Βαλκάνια σε θέματα:

  • αντιμετώπισης της διαφθοράς και του ξεπλύματος χρήματος,

  • αειφόρου ανάπτυξης και οικονομικής συνεργασίας,

  • προστασίας του περιβάλλοντος ,

  • αντιμετώπιση της διακίνησης και εμπορίας ανθρώπων και

  • ενίσχυσης της ασφάλειας και καταπολέμησης της τρομοκρατίας.

Ο κ. Θεοφύλακτος αναφέρθηκε στις παραπάνω προοπτικές, λαμβανομένων υπόψιν των πολιτικών εξελίξεων στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη.

Στην ελληνική αποστολή, συμμετείχαν, εκτός από τον κ. Θεοφύλακτο, η κα Θελερίτη και ο κ. Βαρεμένος (ΣΥΡΙΖΑ) και ο κ. Βορίδης και ο κ. Δήμας (Ν.Δ.).


Με εκτίμηση,

Από το γραφείο του Βουλευτή Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ), Γιάννη Θεοφύλακτου

31 σχόλια

  • Διορίστηκε βουλευτης αλλά ήταν πολύ κακή επιλογή απο τον ΣΥΡΙΖΑ. Βέβαια το μετάνιωσαν αλλά χαμένος βγαίνει ο κόσμος της Κοζάνης. Παίρνουν τις σχολές με χιλιάδες φοιτητές και τις πάνε στην Πτολεμαιδα για να εκτεθεί ο Θεοφύλακτος να μην πάρει κανένα ψήφο στην Κοζανη. Κρίμα για την Κοζανη

  • ΕΛΕΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΟΖΑΝΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΟΣ,ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ.

  • Σπάνια μπαίνουν τέτοιοι άνθρωποι στην πολιτική σαν τον Γιάννη το Θεοφύλακτο, να δεις πώς θα τον ξαναβγαλουμε 1ο και καλύτερο!

    • Με τον Θεοφύλακτο ανέβηκε το επίπεδο, δικηγόρος, μεταπτυχιακά κτλ. Έτσι πρέπει να συνεχίσει η Κοζάνη, δεν αξίζουμε κάτι λιγότερο!

    • Ο Γιάννης είναι ικανός και έντιμος. Σιγουρα ο καλύτερος από τους Συριζαίους. ΑΛΛΑ

      Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν άφησε τίποτα που να μην το παραβιάσει, αθετήσει και ξεπουλήσει.
      Ό,τι με μεγάλους αγώνες εμποδίστηκε να περικοπεί και να πουληθεί μέχρι το 2015, ξεπουλιέται και περικόπτεται με συνοπτικές διαδικασίες. Το Ελληνικό, τα αεροδρόμια, τα λιμάνια, οι δρόμοι, η ενέργεια, όλα, ακόμα και το νερό. Μια μεγάλη λίστα που περιλαμβάνει όλη την Ελλάδα για πούλημα.
      Όλες οι σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ τσαλαπατήθηκαν και κουρελιάστηκαν.

  • Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούσαν ότι η Συμφωνία των Πρεσπών θα ξεχνιόταν πολύ γρήγορα. Ο κόσμος, όπου τους βρίσκει, τους αποδοκιμάζει! Θα περάσουν δύσκολες στιγμές στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ειδικά από τη Λάρισα και πάνω. Τρανταχτό παράδειγμα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη (και δημοσιογράφος, και θα έπρεπε να πιάνει τον σφυγμό της κοινωνίας…), ο οποίος αποκάλεσε «φασισταριά» όσους αποδοκίμασαν τον Τζανακόπουλο στην Πιερία.
    Mόνοι τους προκάλεσαν τη δημόσια χλεύη και την πολιτική αποδοκιμασία, με τις εθνομηδενιστικές εμμονές τους.

    • 1. Το BBC θέτει ζήτημα “μακεδονικής μειονότητας” στην Ελλάδα. 24-2-19, ZOUGLA .gr

      2. O ΣΚΑΙ προσάρτησε την Κατερίνη στην…. “Βόρεια Μακεδονία”! Σάλο έχει προκαλέσει δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ η οποία ενημέρωσε σήμερα το πρωί σε ρεπορτάζ για την Κατερίνη πως “τα κυβερνητικά στελέχη ανέβηκαν στην… “Βόρεια Μακεδονία”!
      Και πλέον όλοι αναρωτιούνται τι παιχνίδι παίζεται; Pronews 24-2-19

  • Όταν τα έργα μιλούν, τα λόγια περισσεύουν.
    Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και στην περιοχή μας μιλάει με τα έργα της και τώρα νιώθει την αγάπη του κόσμου.Μετά τις εκλογές πάλι ο ΓΙΑΝΝΗΣ θα κάνει έργα.

  • Ψηφίστε μόνο για την πατρίδα και όχι για την πάρτη σας.
    Τώρα αν αυτοί θεωρούνται πολιτικοί αρχηγοί που θα τραβήξουν μπροστά στα δύσκολα και δεν θα εκμεταλλευτουν καταστασεις,σας θυμίζω τις δεκαετίες 80′,90′,00′,10′.
    Τι έγινε ξεχάσατε,η βολευτηκατε????

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.