kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Παρουσία του Προέδρου της «Δράσης» Θεόδωρου Σκυλακάκη πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «4η Βιομηχανική Επανάσταση και Μεταλιγνιτική περίοδος» (Φωτογραφίες & Βίντεο)

24 Φεβρουαρίου 2019
18:46

 

«4η Βιομηχανική Επανάσταση και Μεταλιγνιτική περίοδος» ήταν το θέμα της ανοιχτής ενημερωτικής εκδήλωσης που διοργάνωσε το Παρατηρητήριο Επιχειρηματικότητας του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Κοινωνικών και Αναπτυξιακών Μελετών, το απόγευμα της Κυριακής, στις 5.30  στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας. Εισηγητές ήταν οι: Θεόδωρος Σκυλακάκης – Οικονομολόγος και Πρόεδρος της «Δράσης», ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Products Investments Παντελής Λάμπρου, και ο Οικονομολόγος – Αναπληρωτής Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ Μιχάλης Αργυρού. Διοργανωτής  και συντονιστής της εκδήλωσης ήταν το Μέλος του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ Δημήτρης Σιόλιος. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος:

10 σχόλια

    • ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ;

      Tην αναστολή της δραστηριότητας του κόμματος για να μπορέσουν τα στελέχη της να συνδράμουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό στην εκλογική προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη στις επερχόμενες εκλογές αποφάσισε ομόφωνα η Κεντρική Επιτροπή της Δράσης

      Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου, η σχετική απόφαση θα γνωστοποιηθεί αμέσως στον Άρειο Πάγο με έγγραφη δήλωση του Προέδρου της. Η απόφαση αυτή λήφθηκε σε εκτέλεση της απόφασης του πρόσφατου Συνεδρίου της Δράσης. Στο σκεπτικό της απόφασής της η Κεντρική Επιτροπή της Δράσης αναφέρει:

      «Η πράξη αυτή αποτελεί για μας μονόδρομο στην παρούσα συγκυρία. Δεν αποτελεί απόφαση της στήριξης ενός κόμματος αλλά μιας πολύ ευρύτερης συσπείρωσης, που αποτελεί και την τελευταία και μοναδική ελπίδα για την Ελλάδα να αποκολληθεί από τα θολά και βουρκωμένα νερά στα οποία έχει βρεθεί τα τελευταία χρόνια. Το νόημα της συνεργασίας αυτής, όπως εμείς το αντιλαμβανόμαστε, δεν είναι η αλλαγή της πολιτικής μας ταυτότητας, ή η οποιαδήποτε υπαναχώρηση σε σχέση με τις ιδέες και τα πιστεύω μας. Είναι η, συμβατή με τις ιδέες μας και την συστατική μας αποστολή, έμπρακτη συνεισφορά μας στην μοναδική μεταρρυθμιστική προσπάθεια κυβερνητικής διεξόδου που σήμερα υπάρχει.»

  • Εξαιρετική εκδήλωση από τους φιλελεύθερους πολίτες. Με νόημα και προτάσεις. Με σοβαρούς ομιλητές.Μπράβο στον κύριο Σιόλιο για την οργάνωση αλλά και στον πρόεδρο ων φιλελευθέρων της περιοχής τον κύριο Παπαποστόλου που πιστεύω ότι είχε μεγάλη συμμετοχή.

  • Τον απερχόμενο Δήμαρχο γιατί του δώσατε τον λόγο? Να μιλησει για το ταμείο μεταβασης κ την Παγκόσμια Τράπεζα? Αντε λίγα τα ψωμιά του στείλτε τον σπίτι του να ησυχάσει.

  • Σκυλακάκης θεόδωρος πρόεδρος τλων νεοφιλελευθέρων.Σορρυ τών φιλελ
    ευθέρων ηθελα νά πώ.Νέα έκ
    δοση τού Μάνου.
    Καταλάβαμε.Συνεργασία μέ τόν άλλο
    φιλελεύθερο Κυριάκο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.