kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Ακόμη μια απώλεια για το συνδυασμό του Θ. Καρυπίδη

25 Φεβρουαρίου 2019
10:07

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης, την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί από το συνδυασμό του Θ. Καρυπίδη αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα, κατά τη συνεδρίαση του Π.Σ. Δ. Μακεδονίας, ο περιφερειακός σύμβουλος Κ. Καναβός. Mάλιστα φέρεται να έχει ήδη στείλει επιστολή, στην οποία αναφέρει: “Κύριε πρόεδρε σας κάνω γνωστό ότι από σήμερα δηλώνω ότι δεν ανήκω στη δύναμη του συνδυασμού του κ. Περιφερειάρχη. Ο λόγος είναι ότι δεν θα είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές με τον συνδυασμό του. Για λόγους αρχής παραιτούμε και από τακτικό μέλος της οικονομικής επιτροπής. Δηλώνω επίσης ότι θα συνεχίσω να ψηφίζω κατά συνείδηση όπως και στο παρελθόν έκανα.”. 

Η Χύτρα

9 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.