Θρακική Εστία Εορδαίας: Tσουβαλοδρομίες, κατρακυλιές και χάσκα, γαϊτανάκι, παραδοσιακοί κι αποκριάτικοι χοροί την Κυριακή 3/3

25 Φεβρουαρίου 2019
22:20
Κανένα σχόλιο

Το Δ.Σ της Θρακικής Εστίας Εορδαίας προσκαλεί τα μέλη, τους φίλους και όλους τους συμπολίτες μας στην γιορτή της Αποκριάς που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 03/03/2019 στην πλατεία Σαράντη Αρχιγένη (μπροστά από τα γραφεία του συλλόγου). Ώρα έναρξης 18:00 Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αναβίωση παιδικών παιχνιδιών με διαγωνισμούς τσουβαλοδρομίας, κατρακυλιών και χάσκας, γαϊτανάκι,παραδοσιακούς και Αποκριάτικους χορούς υπό τους ήχους της Λεχοβίτικης Κομπανίας με δωρεάν κρασί και κιχί! Παρέα σύσσωμος ο πολιτιστικός λαογραφικός σύλλογος Κοζάνης, ου φανός “Πηγάδ τ’ Κεραμαργιού, ο οποίος θα αναδείξει το έθιμο των φανών για πρώτη φορά στην Πτολεμαΐδα. Στην παρουσίαση του εθίμου ο τηλεπαρουσιαστής Λευτέρης Βωβός! Καλή αποκριά!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.