Το επίσημο βίντεο όλη της εκδήλωσης της παρουσίασης του συνδυασμού της υποψήφιας δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού Λαζαρίτσας Σπυρίδου

26 Φεβρουαρίου 2019
10:56

 

Το επίσημο βίντεο όλη της εκδήλωσης της παρουσίασης του συνδυασμού της υποψήφιας δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού Λαζαρίτσας Σπυρίδου.

3 σχόλια

  • Καλή επιτυχία στην υποψήφια!

    Όμως, παρατηρώ μια παντελής απουσία νέων ανθρώπων από τα κοινά! Δεν νοιάζεται πλέον κανένας νέος, για το τι σκοπεύει να κάνει ο κάθε υποψήφιος Δήμαρχος για τον τόπο του; Κρίμα….!!

  • Συγγνωμη να παει να ακουσει καποια η οποοα δεν μενει στον δημο, δεν ξερει το παραμικρο απο τα προβληματα του και θυμηθηκε την καταγωγη της απο χωριο το οποιο ειναι πιο κοντα στην κοζανη.Ο κοσμος δεν ειναι χσζος τι να παει να ακουσει δλδ. Ξαλα για την παρουσια υποψ. Νεοδημοκρατων δεν σχολιαζω. Μονο η παρουσια τους εκει σημαινει οτι δεν υπολογιζουν τος δβμοτες η τους θεωρουν χαζους. Δεν θελουμε ειδικους απο αλλου φτανει. Τα προβληματα τα ζουμε και τα ξερουμε εμεις.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.