Γ. Καραβασίλης (υποψήφιος δήμαρχος Εορδαίας): Δέσμη ενεργειών που θα βελτιώσουν σημαντικά την καθημερινότητα του πολίτη

27 Φεβρουαρίου 2019
10:54

 

Με αίσθημα ευθύνης συνεχίζουμε την τακτική ενημέρωση των πολιτών του Δήμου μας και παρουσιάζουμε δέσμη ενεργειών που θα βελτιώσουν σημαντικά την καθημερινότητα του πολίτη:

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

– Επισκευή και τακτική συντήρηση όλου του δικτύου φωτισμού (λάμπες, κολώνες) για να έχουμε παντού ΦΩΣ, στις γειτονιές της πόλης και τα τοπικά διαμερίσματα.

– Τακτικός καθαρισμός των δρόμων και των κάδων απορριμμάτων. Τοποθέτηση περισσότερων κάδων ανακύκλωσης στην πόλη και τις κοινότητες.

– Συντήρηση, επισκευή και βελτίωση των πάρκων, των πεζοδρομίων και της οδοποιίας.

    • Βελτίωση της προσβασιμότητας των ΑμεΑ σε δρόμους, καταστήματα, δημόσιους χώρους και υπηρεσίες. Υποχρέωση αυτών για τουαλέτες ΑμεΑ.

    • Ίδρυση σύγχρονου και αδειοδοτημένου δημοτικού κυνοκομείου και κτηνιατρείου. Συνεργασία με τις φιλοζωικές οργανώσεις του Δήμου μας, άμεση στείρωση και περισυλλογή όλων των αδέσποτων, ανάπτυξη προγράμματος υιοθεσίας αδέσποτων ζώων. Υποχρέωση των πολιτών που είναι κάτοχοι σκυλιών να εκδώσουν άδεια με αντίστοιχο τσιπάκι έτσι ώστε να έχουν αποκλειστικά την πλήρη ευθύνη. Τακτικός έλεγχος στην πόλη από την δημοτική αστυνομία για να μην έχουμε νέα αδέσποτα. Διεκδίκηση για την αλλαγή της νομοθεσίας.

    • Βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας στις κεντρικές οδούς και δημιουργία χώρων στάθμευσης για τουριστικά λεωφορεία και εμπορευματικά οχήματα. Ελεγχόμενη στάθμευση με σύγχρονα παρκόμετρα. Δημοτικό parking, ελεγχόμενο στην αγορά. Στο γήπεδο, στην είσοδο της πόλης, δημιουργία πάρκου αναψυχής αλλά και χώρου ελεύθερου parking.

    • Γραμμή εξυπηρέτησης του Δημότη για άμεση επικοινωνία με το Δήμο, που θα λειτουργεί ως κόμβος συγκέντρωσης αιτημάτων / επισημάνσεων / παραπόνων των πολιτών και προώθηση τους στις αρμόδιες υπηρεσίες προς επίλυση.

    • Ενεργοποίηση του θεσμού του Συνήγορου του Πολίτη.

    • Συντήρηση και εκσυγχρονισμός των υπαρχουσών παιδικών χαρών και δημιουργία παιδικής χαράς για παιδιά ΑΜΕΑ.

    • Υιοθέτηση δημόσιων χώρων και πάρκων από τα σχολεία και ομάδες εθελοντών.

    • Στήριξη των εθελοντικών οργανώσεων και του κοινωνικού τους έργου.

    • Ανασύροντας ένα θεσμό από το παρελθόν, τον εκσυγχρονίζουμε και αναδημιουργούμε τη «Βρύση της γειτονιάς», έτσι ώστε όλοι να έχουν πρόσβαση σε καθαρό πόσιμο νερό.

    • Περίφραξη των πηγών που τροφοδοτούν τα υδραγωγεία με πόσιμο νερό, καθαρισμός των υδραγωγείων, εκσυγχρονισμός των συστημάτων καθαρισμού του πόσιμου νερού.

Μαζί δημιουργούμε το Δήμο που μας αξίζει.

Επικοινωνία: 6980254705

Εmail: ioanniskar59@gmail.com & karavasilis2019@gmail.com

9 σχόλια

  • Πες μας κάτι ρε συ σύντροφε Καραβασίλη. Με ποιο αίσθημα ευθύνης εννοείς? Μήπως με το ίδιο αίσθημα που κάποτε πουλούσες τους συντρόφους σου? Μπορεί να πέρασαν τα χρόνια αλλά κάποιοι δεν ξεχνάμε. Τράβα τώρα στα τότε φιλαράκια σου, που έχουν πλέον αλλάξει στρατόπεδο, να ζητήσεις στήριξη και ψήφο.

    • Εγώ σαν συνάδελφος κ σύντροφος γιατί δεν θυμάμαι να γίναν έτσι τα πράγματα Κ γίνονταν αντίθετα. Γιατί για τον συγκεκριμένο ξέρω κ ξέρεις ότι τον βάζατε κ τον βάζαμε μπροστά να διεκδικεί να χτυπάνε τα ΜΑΤ να έχει μηνύσεις για εμάς Κ αυτά που ζητούσαμε.αλλα θα είσαι μάλλον κάποιος από αυτούς που προσπαθούσαν να είναι γύρο του κ τώρα θα έχεις βγάλει την αχαριστία σου.το είπα όσο κομψά μπορούσα κ. ανώνυμε. Χωρίς γεγονότα κ ανώνυμα μπορείς να πεις πολλά

  • Μπράβο φίλε Γιάννη.
    Προχώρα και μην ακούς όλους αυτούς που κάποτε κάνανε την δουλειά τους μια χαρά. Βολεύτηκαν σε θέσεις με την στήριξη όλου αυτού του σάπιου όπως τώρα το αποκαλούν συνδικαλιστικου συστήματος.
    Ήταν ωραίος τότε ο Καραβασιλης που έτρεχε για όλους.
    Τώρα που δεν τον έχουμε ανάγκη εύκολα κάνουμε τα σχόλια και ιδιαίτερα ανώνυμα….
    Καλή η κριτική για όλους και ιδιαίτερα σ αυτούς που περάσανε από διάφορες θέσεις στην κοινωνία.
    Ο Καραβασιλης είναι ένας από αυτούς.
    Και πρέπει να τον κρίνουμε.
    Όμως το αποτέλεσμα της κριτικής θα εχει πρόθεμα θετικό νομίζω.
    Ας είμαστε προσεκτικοί σε χαρακτηρισμους.

    ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΧΩΡΑ

    Κ.Λ. ΕΚΓ

  • Επιτέλους. Πέρα από το πρόσωπο και τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα, θεωρώ ότι αυτά είναι τα θέματα που πρέπει να απασχολήσουν τις εκλογές και τη νέα δημοτική αρχή. Καθημερινότητα και ποιότητα ζωής. Όσο και αν ακούγονται αυτονόητα σε αυτά πάσχει η Εορδαία. Έχει χάσει πολλά χρόνια. Κλείστε τις λακκούβες και αφήστε τη μεταλιγνιτικη περίοδο, τη ΔΕΗ και την ανεργία για τα υπουργεία και τις περιφέρειες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.