ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης: «Βρώμικα παραμύθια» της Θάλειας Γρίβα, Τρίτη 21 και Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου

17 Φεβρουαρίου 2017
12:13

Τελείωνουν τα παραμύθια με καλό τέλος; Όχι όλα βέβαια! Τα τέσσερα παραμύθια της ιστορίας μας χάνονται στα βάθη των χρόνων και ίσως είναι λίγο αλλόκοτα, λίγο πονηρά και λίγο περίεργα.
Πώς γίνεται μια γριά 107 χρονών να παντρευτεί και πώς γίνεται ένας νεκροθάφτης να θέλει να παντρευτεί την πιο κακιά βασιλοπούλα; Γίνεται ένα βασιλόπουλο να έχει έναν γιο και μια γυναίκα που δεν τους έχει δει ποτέ; Στα Βρώμικα Παραμύθια όλα μπορούν να συμβούν. Μια διασκευή τεσσάρων ελληνικών παραδοσιακών παραμυθιών από τη Θάλεια Γρίβα, που φωτίζει με χιούμορ τις σκοτεινές τους ιστορίες.
Συμμετέχουν: Kατιάννα Γκαραβέλα, Ευαγγελία Ζαγκοντίνου, Μαίρη Ζαχαράκη, Ασπασία Καραγιάννη, Γιάννης Κουτσοσίμος, Κωνσταντίνος Κράλλιας, Κωνσταντίνα Ματιάκη, Γιώργος-Ζήσης Μπιλιώνης, Έλενα Μπούρου, Ηλίας Μόσχογλου, Άγγελος Νίτσας, Θεοδώρα Τσεγγενέ, Μαρία Χελά, Χρυσοβαλάντου Χριστοφορίδου

Θεατρική Διδασκαλία/Επιμέλεια: Θάλεια Γρίβα, Δημήτρης Ντάσκας

Ευχαριστούμε τη Μαίρη Ανδρέου για το μακιγιάζ και τη Βενετία Νάση για τη συμβολή της στο εικαστικό μέρος της παράστασης.
Φωτογραφίες: Σάκης Αναστασόπουλος

Τρίτη 21 και Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 21.00 – Μικρό Θέατρο (Οχληρών)

Ελεύθερη είσοδος. Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Παρακαλούμε κάντε την κράτησή σας στα τηλέφωνα: 24610 24062, 6987991949.

Ένα σχόλιο

  • αυτά τα παιδιά θα σηκώσουν το δηπεθε και την πόλη στους
    ώμους τους τα επόμενα χρόνια.
    απίστευτο ταλέντο, ήθος, παρ’όλο το νεαρό της ηλικίας τους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.