Υποψήφια με τον Δημήτρη Κοσμίδη, στο δήμο Βοΐου, η Αργυρώ Ξανθοπούλου

15 Μαρτίου 2019
10:04
Κανένα σχόλιο

Με αφορμή ,το μειωμένο ενδιαφέρον κυρίως των νέων στα πολιτικά δρώμενα, βασισμένη στην εκ-λογική – σοφή ρήση << το ότι ήταν κακή η σοδειά , δεν σημαίνει πως δεν θα ξανά σπείρουμε>> θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συμπολιτών μου.

Ενώνοντας λοιπόν τις δυνάμεις μάς με τον κ . Κοσμίδη Δημήτρη, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ σαν ΠΟΛΙΤΕΣ με τους αξιόλογους συνυποψηφίους μου, για έναν ΙΣΧΥΡΟ ΔΗΜΟ.

Προσωπικό μου στόχος ; Ένας δήμος με επίκεντρό τις ανάγκες των δημοτών του, με σαφή προτεραιότητα στις δραστηρίοτητες που αφορούν τα παιδιά, με δεδομένη την προσφορά μου όπου μου ζητηθεί και δη στον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα και όλα αυτά σε πλήρη αρμονία με αγάπη και σεβασμό προς τους τετράποδους φίλους μας .

Γεννημένη στις 10 Σεπτεμβρίου 1992.

Γονείς : Θεόδωρος Ξανθόπουλος και Ευαγγελία Καπλάνογλου.

Σπουδές :

• Πτυχιούχος Τεχνολόγος Γεωπόνος Α.Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης Τμήματος Φυτικής Παραγωγής (2016)

• Πτυχίο Διακόσμησης και Styling εκδηλώσεων Ιεκ ΔΕΛΤΑ (2017)

• Πιστοποίησή Τουριστικού Μarketing ‘ Online Marketing Fundamentals in Tourism’ της Google σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (2018)

• Πιστοποιητικό εξειδίκευσης Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών (2017)

• Πιστοποιητικό εξειδίκευσης Λαχανοκομίας (2017)

• Πιστοποιητικό εξειδίκευσης Σχεδιασμός και Κατασκευή κήπων (2018)

• Γλώσσες : Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά

Ενασχολήσεις και Κοινωνικές δραστηριότητες

Αποτέλεσα μέλος της 10μελούς ερευνητικής ομάδας της εκπομπής ‘Αειφορία’ του Σταύρου Καπλάνογλου . Η εκπομπή ασχολήθηκε με θέματα της φύσης και του περιβάλλοντος αλλά και με τα προβλήματα των αγροτών.

Το 2004 πήρα την απόφαση να ασχοληθώ ενεργά με τον τόπο μου για πρώτη φορά συμμετέχοντας στις περιφερειακές εκλογές της Δυτικής Μακεδονίας με τον συνδυασμό ‘Ανατροπή Δημιουργία’ του κ. Καρυπίδη Θεόδωρου.

Παράλληλα από το 2004 ξεκίνησα να αρθρογραφώ σε μέσα μαζικής ενημέρωσης (εφημερίδες, ηλεκτρονικές εφημερίδες, sites και blog) σε αγροτικά κυρίως θέματα αλλά όχι μόνο. Το 2015 ανέλαβα την διοργάνωση και την εισήγηση κτηνοτροφικής ημερίδας. Το 2016 έγραψα την διατριβή μου με τίτλο ‘Ο Ρόλος των Φυτών στη Ζωή του ανθρώπου’

Από το 2017 αποτελώ μέλος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κοζάνης καθώς και της Π.Ε.Π.Τε.Γ ( Πανελλήνια ένωση πτυχιούχων Τεχνολόγων Γεωπόνων) Από 2018 δραστηριοποιούμε στον επιχειρηματικό τομέα ως υπεύθυνη επιστήμονας και ελεύθερη επαγγελματίας , αναλαμβάνοντας την οικογενειακή επιχείρηση Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων στην Νεάπολη Βοΐου .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.