kozan.gr: Η προβληματική διέλευση των πυροσβεστικών οχημάτων, από και προς την έδρα της υπηρεσίας (Φωτογραφίες)

10 Δεκεμβρίου 2016
12:34
Μπλοκαρισμένο για τουλάχιστον μισή ώρα παρέμενε, σήμερα Σάββατο, όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης, στην περιοχή της Λαϊκής αγοράς, προσπαθώντας να επιστρέψει στο γκαράζ της Π.Υ. Κοζάνης. Λόγω των παρκαρισμένων Ι.Χ., η διέλευση του Πυροσβεστικού οχήματος ήταν αδύνατη, ενώ, γι’ αυτό το λόγο, επενέβη στο σημείο η Τροχαία,  αφαιρώντας τις πινακίδες από τα αυτοκίνητα των παραβατών βεβαιώνοντας και τα αντίστοιχα πρόστιμα.Δεν είναι λίγες οι φορές που οι πυροσβέστες αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο σοβαρό πρόβλημα, ειδικά όμως τις ημέρες της λαϊκής η κατάσταση επιδεινώνεται.

  

15 σχόλια

  • Αναλογιστείτε το αντίστοιχο στην περίπτωση που δεν επέστρεφε αλλά έπρεπε να μεταβεί σε συμβάν…μία εικόνα χίλιες λέξεις… μέχρι σήμερα από τύχη δεν έχει συμβεί το άκρως δυσάρεστο…όλοι γνωρίζουν αλλά ουδείς πράττει.

  • Ή λύση δεν εναπόκειται στην βεβαίωση παράβασης και αφαίρεση πινακίδων…μπόρεσε μήπως να περάσει το πυροσβεστικό όχημα; Όχι…Αλλού βρίσκεται η επίλυση ας μεριμνήσουν οι ιθύνοντες και προύχοντες του τόπου.

  • απλα κυριοι η πυροσβεστικη υπηρεσια κοζανης θα πρεπει ν αλλαξει εδρα..απορω πως δεν το χει κανει ηδη εδω και χρονια!!!!

  • Σωστο οτι πρεπει να παει κάπου αλλου η εδρα. Μεχρι τοτε ας τηρουντσι οι ρυθμίσεις της τροχαιας.
    Ομως οπως σε ολες μας τις δραστηριότητες ετσι και εδω το μονο που δεν μας δεσμεύει ειναι η νομιμότητα.

  • Ρωτηστε κ τους κατοικους της περιοχης που δεν μπορουν να πανε σπιτι τους. Αλλα δεν σεβονται μια υπηρεσια θα σεβαστουν τον καθε πολιτη ξεχωριστα?

  • Η πυροσβεστική κακώς έδωσε άδεια λειτουργίας στην πόλη της Κοζάνης.Πυροσβεστικά η Πόλη δεν έπρεπε να έχει άδεια λειτουργίας!;!;!

  • Δεν είναι δυνατόν να αλλάξει έδρα η Πυροσβεστική Υπηρεσία (=τεράστιο δημόσιο κόστος και πιθανόν απώλεια στρατηγικού επιχειρησιακού σημείου, που μάλιστα σχετίζεται με την ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας) επειδή οι Έλληνες παρκάρουν παράνομα σε ένα δρόμο που κατά τα άλλα χωράει θαυμάσια τα πυροσβεστικά οχήματα, και που απαγορεύτηκε η στάθμευση ακριβώς για να χωράει τα πυροσβεστικά οχήματα.

  • Κάτι πρέπει να γίνει και με τα van της δεη όπως αυτό που φαίνεται στην φωτογραφία. Πιάνουν πολύ χώρο και το κυριότερο δεν έχεις ορατότητα όταν είσαι κοντά του παρκαρισμένο ή όταν βγαίνεις από κάποιο στενό. O κάθε οδηγός θα μπορούσε να το αφήνει σε κάποια αλάνα ώστε να μην δημιουργεί πρόβλημα.

  • Ρε φίλε τι είπες τώρα!!!Θα περπατήσει ο οδηγός του οχήματος της ΔΕΗ για να πάει στο διαμέρισμά του ενώ μπορεί να το έχει κάτω από το σπίτι του???Αν υπήρχε δυνατότητα θα το έβαζε και μέσα ώστε να μην κρυώνει όταν το προθερμαίνει τα πρωινά!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.