Τ. Καραθανάσης προπονητής Μακεδονικού Κοζάνης στο “Σπορ Ραντεβού” του Top Channel: “Το στρατιωτικό γήπεδο είναι ακατάλληλο. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας” – Β. Νάνος προπονητής βόλεϊ: “Αυτή τη στιγμή τα κορίτσια μας στους Πάνθηρες στο τοπικό γυναικών είναι στη δεύτερη θέση. Πάμε για την άνοδο”

18 Μαρτίου 2019
23:30

 

Δείτε τη συνέντευξη στην εκπομπή «Σπορ Ραντεβού» του Top Channel, με τον προπονητή του Μακεδονικού Κοζάνης Τάκη Καραθανάση. Στον Μακεδονικό αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα. Συνεργάζομαι με ανθρώπους που εκπέμπουμε στα ίδια κύματα…Ο Μακεδονικός έχει μεγάλη ιστορία, την οποία πρέπει να την προστατέψουμε’, σημείωσε ο παλαίμαχος παίκτης της Κοζάνης. Μιλήσαμε για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ, όπου ο κ. Καραθανάσης τόνισε: “Κάθε χρόνο το πρωτάθλημα αδυνατίζει… Πρέπει όλοι όσοι ασχολούμαστε με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, να βρούμε λύσεις, οι οποίες θα βοηθήσουν να αναπτυχθεί το πρωτάθλημα”. Ενδιαφέρον έχει η δήλωση του σχετικά με το “γηπεδικό”. “Το στρατιωτικό γήπεδο είναι ακατάλληλο. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας”, είπε χαρακτηριστικά. Κουβεντιάσαμε για τη Γ΄Εθνική, ενώ φυσικά κάναμε αναφορά στα χρόνια που ο Τάκης έπαιζε ποδόσφαιρο. Δείτε τι απάντησε στο ερώτημα γιατί δεν έπαιξε σε κάποια άλλη ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας…

 

 

Επίσης δείτε τη συνέντευξη με τον προπονητή των Πάνθηρων Κοζάνης στο βόλεϊ, Βαγγέλη Νάνο, ο οποίος μας μίλησε για τα κορίτσια του…

Αποφασίσαμε να δώσουμε κάτι διαφορετικό. Γι’ αυτό και ιδρύσαμε τους Πάνθηρες. Θέλαμε το επίκεντρο να είναι τα παιδιά, και στο πίσω μέρος οι προπονητές και η διοίκηση. Αυτή τη στιγμή τα κορίτσια μας στο τοπικό γυναικών είναι στη δεύτερη θέση. Πάμε για την άνοδο. Πιστεύω ότι θα θα καταφέρουμε” ανέφερε ο κ. Νάνος. Δείτε πως σχολίασε την υπάρχουσα κατάσταση στο βόλεϊ στη Δυτική Μακεδονία, αλλά και τι είπε για τις ώρες των προπονήσεων και τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

4 σχόλια

  • Συγχαρητήρια κ. Νάνο για την εξέλιξη της ομάδας σας. Μόλις σε λίγα χρόνια, χωρίς πολλές φανφάρες όπως άλλες ομάδες στα fb, κατάφερες να γίνεις η “ΠΡΩΤΗ” ομάδα στην πόλη της Κοζάνης και ίσως της Δυτ. Μακεδονίας. Ας παραδειγματιστούν και οι υπόλοιπες ομάδες της πόλης μας που έχουν τα ίδια ή και περισσότερα παιδιά από τον τρόπο δουλειάς σας.

    • Πόσο “άσχετος” ή “στημένος” μπορεί να είσαι; Όσο και να παραδειγματιστούν οι άλλοι, στον αθλητισμό πάντα ένας είναι ο πρώτος. Το ζήτημα είναι όλα τα παιδιά να είναι στον αθλητισμό και να απολαμβάνουν αυτό που κάνουν. Οι πρωτιές έρχονται και παρέρχονται. Να εύχεσαι όλα αυτά τα παιδιά, όλων των συλλόγων να μπορούν να συνεχίζουν να παίζουν και να στηρίξουν το μέλλον του αθλήματος. Σαφώς και αξίζουν πολλά πολλά συγχαρητήρια στον Βαγγέλη και τη σύζυγό του.

      • Μάλλον κ.Ανώνυμε-επώνυμε η αλήθεια είναι μία και μοναδική όπως τον “πρώτο” που αναφέρεις και πιθανών να πονάει στην τσέπη σου. Περαστικά και ξύδι…
        Υ.Γ Συγχαρητήρια σε ένα σωματείο που μόνον σε 6 χρόνια κατάφερε να γίνει το πρώτο σωματείο volley στην πόλη της Κοζάνης και ίσως και σε ολόκληρη την Δυτ. Μακεδονία. Τα αποτελέσματα δείχνουν προφανώς την σοβαρή δουλειά που γίνεται. Κοίτα να μαθαίνεις και μην βγάζεις χολή. Ζηλιάρη

      • Ξυδάκι ανώνυμε. Η αλήθεια μιλάει από μόνη της και όχι με βαρύγδουπες δηλώσεις μέσα από fb. Οι Πάνθηρες Κοζάνης κατάφεραν μέσα σε μόλις 6 χρόνια να γίνουν η πρώτη ομάδα της πόλης μας και ίσως και η πρώτη σε επιτυχίες ομάδα της Δυτ. Μακεδονίας. Ας μάθετε τι σημαίνει σκληρή και μεθοδική δουλειά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.