kozan.gr: Koζάνη: Αύριο Τετάρτη το «Αγροτοδικείο» για οχτώ αγρότες της περιοχής κατηγορούμενοι για το μπλόκο των αγροτικών κινητοποιήσεων, στον Πολύμυλο, το 2016

19 Μαρτίου 2019
09:51

 

«Αγροτοδικείο» την Τετάρτη 20 Μάρτη στην Κοζάνη. Συγκεκριμένα στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κοζάνης θα καθίσουν οχτώ στελέχη του οργανωμένου αγροτικού κινήματος της περιοχής, κατηγορούμενοι για τα μπλόκα των αγροτικών κινητοποιήσεων, του 2016, στον Πολύμυλο. Η Ένωση Νέων Αγροτών Κοζάνης κι ο Γεωργοκτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Δ. Μακεδονίας «ΑΛΙΑΚΜΩΝ», καλούν όλους τους αγρότες της περιοχής, για συμπαράσταση, να παραστούν στις 09:30 στα δικαστήρια στης Κοζάνης.

2 σχόλια

  • Αυτό είναι το μοναδικό πρόσωπο της αριστεράς , ανελέητο κυνηγητό σε όποιων δεν συντάσσεται , υποτάσσετε στο κόμμα. Είδατε κανένα συνάδελφο αγρότη ΣΥΡΙΖΑ αριστερό στα μπλόκα τα τελευταία τέσσερα χρόνια ? Όχι βέβαια , ο φανατισμός οι παρωπίδες τους και η κομματική πειθαρχία δεν τους επιτρέπει. Συνάδελφοι είστε υποταγμένοι και υποτακτικοί του κόμματος

  • Όταν όμως κλεινατε τους δρόμους επί ημέρες και εβδομάδες, και ταλαιπωρουσατε όλους τους υπόλοιπους δεν σας ένοιαζε, το παιζατε αρχηγοί, άρχοντες των δρόμων, και άκουσον άκουσον: αφηνατε να περάσει κάποιος μόνο αν είχε χαρτί….. από γιατρό και αυτό θα έπρεπε να σας το δείξουμε και να σας παρακαλεσουμε. Τώρα λέτε σας κυνηγούν!!!!! Αναλαβετε τις ευθύνες σας. Κάθε χρόνο τα ίδια. Σας βαρεθήκαμε (όσον αφορά βέβαια τα αιτήματα σας σίγουρα έχετε και δίκιο αλλά ο τρόπος σας όπως είπαμε να ταλαιπωρειτε τους άλλους…..)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.