Ευχαριστήριο του Συλλόγου  Καθηγητών/τριών Γαλλικής Γλώσσας του Ν. Κοζάνης

19 Μαρτίου 2019
23:12
Κανένα σχόλιο

Πραγματοποιήθηκε στο Σάββατο 16 Μαρτίου σε μια  κατάμεστη αίθουσα στο 4ο Λύκειο Κοζάνης  ο Μαραθώνιος  Ανάγνωσης για τη Γαλλοφωνία. Tην εκδήλωση, η οποία φέτος ήταν αφιερωμένη στο Γάλλο ποιητή Jacques Prévert τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Λευτέρης Ιωαννίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας-Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Τσότσος Παύλος, ο Πρόεδρος ΟΑΠΝ κ. Ιωαννίδης Ιωάννης, η Διευθύντρια Β/βάθμιας Εκ/σης κ. Βόντσα Βασιλική, ο καθηγητής του Παν/μιου Δ. Μακεδονίας κ. Καμαρούδης Σταύρος, η υπεύθυνη εκπ/κής συνεργασίας του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσ/νίκης κ. Missios, αλλά και πλήθος κόσμου. Σε όλους τους συμμετέχοντες ο Σύλλογος  Καθηγητών/τριών Γαλλικής Γλώσσας του Ν. Κοζάνης εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την Περιφέρεια  Δ. Μακεδονίας για την προσφορά βιβλίων, το Δήμο Κοζάνης  για τη διάθεση  έντυπου υλικού, το Γαλλικό Ινστιτούτο για τη χορηγία γαλλικών βιβλίων, τη Διεύθυνση του 4ου Λυκείου Κοζάνης για την παραχώρηση της αίθουσας και τους εκπαιδευτικούς  κ.κ.  Ταντανάση Χάρη και Κασνάκη Γεώργιο για τις υπηρεσίες  τεχνολογικής υποστήριξης της εκδήλωσης. Επίσης τα καταστήματα «Αναστασία», «Deux k” και «Καραλίγκας» για τη εθελοντική προσφορά εδεσμάτων.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε τόσο τους μαθητές μας και τις μαθήτριές μας, που συμμετείχαν και συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης,  είτε με την ανάγνωση ποιημάτων είτε με τις μελωδικές τους φωνές, όσο και τους ενήλικες αναγνώστες για τις εκφραστικές απαγγελίες τους.

Έχοντας την πεποίθηση ότι τέτοιου είδους εκδηλώσεις προάγουν τη γλωσσική και πολιτιστική ποικιλία, προωθούν τη γλωσσομάθεια και την επικοινωνία και μεταφέρουν στην κοινωνία ένα μήνυμα οικουμενικότητας και δημοκρατίας, δεσμευόμαστε για τη συνέχεια των δράσεών μας.

Η Γραμματέας                                                                           Η Πρόεδρος

Κάτια Βόντσα                                                                   Αθηνά Βαρσαμίδου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.