Eπιστολή αναγνώστη στο kozan.gr: Σε άθλια κατάσταση  διαλυμένο  βρίσκεται  το υπόβαθρο της προτομής του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην είσοδο της Κοζάνης στην πλατεία που είναι στις  οδούς  Λαρίσης και Κων. Καραμανλή 

20 Μαρτίου 2019
09:26
Η αδιαφορία σκόπιμη ή μη του Δήμου Κοζάνης στα σύμβολα  του Εθνους μας  είναι απογοητευτική .
Η σημερινή Δημοτική Αρχή  υποστηρίζοντας την Συμφωνία των  Πρεσπών με την οποία ξεπουλήθηκε η Μακεδονία, επίσης έχει  αντικαταστήσει   την  κεφαλή του Λασσάνη στο λογότυπο του Δήμου Κοζάνης με ένα σχήμα ” άχρωμο”  , “άοσμο”  και “μοντερνίστικο”  εκδιώκοντας τον  Λασσάνη με τους  ιστορικούς συμβολισμούς  του, παρά την αντίδραση πολλών.
 Επίσης ο δήμος απομάκρυνε από την κεντρική πλατεία  τις  προτομές του Λασσάνη και Σακελαρίου όπως και το άγαλμα του Μητροπολίτη.  Ιωακείμ  που συμβόλιζαν   την πίστη και του δεσμούς  των  Κοζανιτών  με την Παράδοση , την Ιστορία και την Εκκλησία. Να τονίσουμε οτι η Κοζάνη  δεν είναι μόνο η πρωτεύουσα του Νομού  αλλά είναι και η πρωτεύουσα της Δυτ. Μακεδονίας και αυτό έχει  πολλαπλάσια πολιτική σημασία διεθνώς.  Που βαδίζουμε;

 

18 σχόλια

  • Ντροπή γιά την Κοζάνη,

    Ντροπή γιά τον Δήμο,

    Οι Υποψηφιοι Δήμαρχοι και Σύμβουλοι τι έχουν να πούν ?

    • Αλήθεια τέτοια θέματα δεν απασχολούν τους Υποψήφιους Δημάρχους ;

      Σημανδράκο,
      Μιχαηλίδη,
      Αλειφέρη,
      Κεχαγιά,
      Μαλούτα
      και οι άλλοι που είστε;

      Καλά και τα Φαραωνικά έργα αλλά η καθημερινότητα
      μας καίει.

      Εκεί παίρνει μηδέν ο Ιωαννίδης !

  • Ο Δήμαρχος και η ομάδα του
    Ως ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ είναι κατά της Ιστορίας κατά της πατρίδος και κατά της Εκκλησίας .

    τέτοια και χειρότερα να περιμένουμε !

  • Μέχρι και οι πινακίδες που αναφέρουν το όνομα της πόλης είναι κατεστραμμένες εδώ και χρόνια, αλλά ο Ιωαννίδης αδιαφορεί συστηματικά. Η ανικανότητα της τωρινής Δημοτικής Αρχής συναγωνίζεται επάξια την αδιαφορία της προηγούμενης.

  • Αν ξαναβγεί ο Ιωαννίδης και οι Συριζαιοι σύμβουλοι του Θα εξαφανιστούν και ο Μέγας Αλέξανδρος και ο Παύλος Μελάς … Μέχρι και αλλαγή ονόματος της Παύλου Μελά βλέπω .. Μπορεί να την πει Και Οδό συμφωνίας Πρεσπών

  • Οι διεθνιστές και εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ κυβερνούν τον
    Δήμο Κοζάνης !

    Τί περιμένατε ;

    Να φύγουν άμεσα !

    Να καταψηφιστούν στις εκλογές από όλους !

  • Αυτό είναι το χάλι της Κοζάνης της πρωτεύουσας της Δυτ. Μακεδονίας !

    Δεν υπάρχει Δημοκρατία στον Δήμο !

    ο Δήμος δεν απαντά ποτέ !

    γράφει όλους τους Δημότες της Κοζάνης στα παλιά του παπούτσια

  • Κρίμα Ιωαννίδη!
    καμιά νοικοκυρωσύνη !

    Χιλιάδες οι λακκούβες και οι επικίνδυνες ανωμαλίες στούς δρόμους
    και στα πεζοδρόμια . Απόλυτη η αδιαφορία .

  • Μιά εικόνα χίλιες λέξεις !

    Αυτοί είναι οι αριστεροί που μας κυβερνάν !
    Οι λεβέντες , οι οικολόγοι !
    αυτή είναι η κατάντια των Συμβόλων , της Ιστορίας και του Πολιτισμού μας !

    • … η κατάντια της Ιστορίας…….

      Κάποιοι δεν θέλουν να είναι Έλληνες, π.χ. σχολικοί σύμβουλοι έκαναν σεμινάρια με θέμα “γιατί πρέπει να καταργηθεί η 28η Οκτωβρίου και να μη εορτάζεται”. Δεν πρόκειται για ιδεοληψία αλλά για οργανωμένη συστηματικά δουλειά να εξαφανιστεί το ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίοιυ επειδή ήταν παλλαϊκό ( ΜΕΤΑΞΑΣ , ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ)….7 Nov 2016 ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑΣ Γ.

    • ………..η κατάντια των Συμβόλων……………

      Να ανοίξει ένας διάλογος προκειμένου να αποποινικοποιηθεί το αδίκημα για το κάψιμο της σημαίας, ζήτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέχρι πρότινος υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, σε συνέντευξή του στη «Βραδυνή της Κυριακής». δηµοκρατία!!!

  • Αν σταματήσετε τα τζάμπα αποκριάτικα γλέντια για τρία – τέσσερα χρόνια (δε βάζω παραπάνω) η Κοζάνη σας θα γίνει πρότυπο. Και οι λακούβες θα φτιαχτούν, και τα χόρτα θα κοπούν, και τα σκυλιά θα μαζευτούν και τα αγάλματα θα καθαριστούν. Αλλά εσείς θέλετε και το στομάχι σας γεμάτο και την διασκέδασή σας και σωστή την καθημερινότητά σας. Δεν γίνονται αυτά μαζί θαρρώ.

  • Κύριοι, εγώ γνωρίζω ότι κάποιος επιχειρηματίας της περιοχής, εδώ και καιρό ενδιαφέρθηκε και έκανε πρόταση να κανει δωρεά μια νέα βάση για την προτομή του Μ. Αλεξάνδρου. Δεν ξέρω βέβαια αν εχει προχώρηση το θέμα σε συνεννόηση με το Δήμο. Μήπως περιμένουν να φτιάξει ο καιρός;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.