Οδηγίες
0 από 7 βήματα ολοκληρώθηκαν
-
-
Αναμειγνύουμε την μπύρα με τα αυγά, το μπέικιν και το αλεύρι να γίνουν χυλός.
-
Τον σκεπάζουμε με μεμβράνη και τον αφήνουμε 24 ώρες στο ψυγείο.
-
Την επόμενη μέρα δουλεύουμε ελαφρώς να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
-
Αλευρώνουμε καλά τα φιλέτα μπακαλιάρου.
-
Τινάζουμε να φύγει το περιττό αλεύρι και τα βάζουμε στο κουρκούτι.
-
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και όταν πάρουν χρώμα από την μία πλευρά τα γυρίζουμε από την άλλη.
-
Όταν είναι έτοιμα τα αφήνουμε για λίγο σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε με αλάτι και λεμόνι.
-