Οδηγίες

0 από 7 βήματα ολοκληρώθηκαν

    1. Αναμειγνύουμε την μπύρα με τα αυγά, το μπέικιν και το αλεύρι να γίνουν χυλός.
    2. Τον σκεπάζουμε με μεμβράνη και τον αφήνουμε 24 ώρες στο ψυγείο.
    3. Την επόμενη μέρα δουλεύουμε ελαφρώς να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
    4. Αλευρώνουμε καλά τα φιλέτα μπακαλιάρου.
    5. Τινάζουμε να φύγει το περιττό αλεύρι και τα βάζουμε στο κουρκούτι.
    6. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και όταν πάρουν χρώμα από την μία πλευρά τα γυρίζουμε από την άλλη.
    7. Όταν είναι έτοιμα τα αφήνουμε για λίγο σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε με αλάτι και λεμόνι.