Πρόσκληση Παρουσίασης Υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων της Π.Ε. Κοζάνης στην Εορδαία, του ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ “ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ”, την Τετάρτη 27/3

26 Μαρτίου 2019
09:13

Πρόσκληση Παρουσίασης Υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων της Π.Ε. Κοζάνης στην Εορδαία, του ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ  “ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ”.

7 σχόλια

  • Κ.ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΚΑΛΆ ΚΑΛΗΣ ΤΟ ΚΌΣΜΟ ΕΣΎ ΘΑ ΠΑΣ? ??; ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙ? ?ΌΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΛΙΘΗ Η ΔΕΗ Η ΌΤΙ ΑΝ ΠΟΥΛΗΘΗ Η ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΘΑ ΠΕΙΣ ΠΡΩΣΤΑ Η ΌΤΙ ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΊ Η ΑΚΡΙΝΗ. .ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΈΛΟΣ ΚΆΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ. .

  • Όσοι πάτε με τον Καρυπίδη πρέπει να ξέρετε ότι ο κόσμος σας κατατάσσει σε αυτούς που πούλησαν την Μακεδονία μας

  • Βρήακτε τωρα αυτην την καραμέλα…..
    Είναι η Μακεδονία μια και ελληνική????? Με το ιδιο σκεπτικό λένε και γείτονες: στη Βουλγαρία ότι η Μακεδονία είναι μια και Βουλγαρική, στη βόρεια Μακεδονία ότι είναι μία και Β.Μ. Υπάρχει η Συνθήκη Βουκουρεστίου?
    Απο την συμφωνία ζημιώθηκε ή ωφελήθηκε η Ελλάδα????
    Παραχωρήθηκε έστω 1 τ,μ, απο την ελληνική Μακεδονία ????
    Παραχωρήθηκε η γλώσσα???? Αφαιρέθηκε έστω και μια λέξη απο την ελληνική και δεν το είδαμε?
    Παραχωρήθηκε η εθνότητα???? (μπορεί ενα κράτος να παραχωρεί ή αφαιρεί την εθνότητα ενός λαού, που την έχει αποκτήσει με τους όποιους δικούς του αγώνες και θυσίες? την εθνότητα
    Δώσαμε όνομα??? (γίναμε νονοί??) Μα όλοι είχαν συμφωνήσει στην σύνθετη ονομασία και θεωρώ το βόρεια Μακεδονεία ότι καλύτερο διότι εννοείται ότι υπάρχει και η νότια Μακεδονία.
    Ή με την ιστορία που δημιουργήσαμε εμείς τον Γκρουέφσκι με τα αγάλματα οδους στη χώρα του κτλ .
    Όλα αυτά λύθηκαν με ΕΙΡΗΝΙΚΑ με την συμφωνία των πρεσπών και τον αλυτρωτισμός και των δύο πλευρών . Πραγματικά αξίζουν το ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ !!!!
    Ειναι πατριώτης οποιος ξέρει να λέει ψεματα??
    Διάβασε και την συμφωνία των Πρεσπών:
    https://jodi.graphics/wp-content/uploads/2019/01/symfwnia-2.pdf

    • ΆΣΕ ΡΈ ΦΊΛΕ ..ΑΠΌ ΤΟ ΣΤΌΜΑ ΤΟΥ ΠΡΗΝ 5 ΧΡΌΝΙΑ ΥΠΟΘΙΚΕ 1. ΑΝ ΠΟΥΛΗΘΗ ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΆΔΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΘΑ ΠΑΡΕΤΗΘΗ 2 ΑΝ ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΕΊ Η ΑΚΡΙΝΗ ΑΠΕΤΥΧΑ 3 ΑΝ ΠΗΡΑΞΟΥΝΕ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΘΑ ΠΆΕΙ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΙΑ ΏΡΑ. ΑΛΛΆ ΌΛΑ ΕΔΏ ΠΛΗΡΏΝΕΤΕ. .

      • Διόρθωση
        Μάλλον από ιστορία δεν….εε;;
        Πόσο από το έδαφος της ψευτομακεδονίας ανήκει στην πάλε ποτέ Μακεδονία;Λιγότερο από το 40%
        Αναγνωρίστηκε μακεδονική γλώσσα το Σερβο-Βουλγαρικο ιδίωμα.
        Αναγνωρίστηκε μακεδονική εθνότητα που ουδέποτε υπήρξε λες και όταν αναφέρονται οι ξένοι στον Φίλλιπο ή τον Μ. Αλέξανδρο θα υπάρχει υπόσημείωση ότι δεν ήταν «Πολίτης της Β Μακεδονίας»
        Η αριστερά είναι συνυφασμένη με την προδοσία ΠΑΝΤΑ ήταν

    • Μάλλον από ιστορία δεν….εε;;
      Πόσο από το έδαφος της ψευτομακεδονίαςανήκη στην πάλε ποτέ μακεδονία;Λιγότερο από το 40%
      Αναγνωρίστηκε μακεδονική γλώσσα το Σερβο-Βουλγαρικο ιδίωμα.
      Αναγνωρίστηκε μακεδονική εθνότητα που ουδέποτε υπήρξε λες και όταν αναφέροντε στον Φίλλιπο ή τον Μ. Αλέξανδρο θα υπάρχει υπόσημείωση ότι δεν ήταν “Πόίτης της Β Μακεδονίας”
      Η αριστερά είναι συνυφασμένη με την προδοσία ΠΑΝΤΑ ήταν

  • ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ………ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.