Γιώργος Κατσίκας: Ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου με τον συνδυασμό του Κυριάκου Μιχαηλίδη «Μετάβαση για το Δήμο Κοζάνης»

26 Μαρτίου 2019
11:02

Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές αποφάσισα να κατέβω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Κοζάνης με τον συνδυασμό “Μετάβαση για τον δήμο Κοζάνης” του υποψηφίου δημάρχου Κυριάκου Μιχαηλίδη.

Πριν αποφασίσω ότι θα κατέλθω στις επικείμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, προσπάθησα να σταθμίσω όλα τα θετικά και τα αρνητικά της κίνησης μου αυτής.

Μετά από πολλές συζητήσεις και την παρότρυνση της οικογένειας μου, φίλων και συμπολιτών μου, αποφάσισα να προχωρήσω και να θέσω τον εαυτό μου στη κρίση των συνδημοτών μου, στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Θέλω να προσφέρω σ αυτό το κομμάτι που έχω αφιερώσει ένα μεγάλο μέρος από την ζωή μου .. στον αθλητισμό.

Ο αθλητισμός σου δίνει δύναμη αυτοπεποίθηση ενέργεια άμυνα γίνεσαι πιο κοινωνικός σου δίνει τόσες αρετές

Είναι κρίμα να μη δίνουμε την ανάλογη βαρύτητα.

Πρέπει να δώσουμε χέρι βοηθείας, κίνητρα στους συλλόγους , στη νεολαία , στα σωματεία σε ανθρώπους που πασχίζουν να κρατήσουν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό ψηλά.

Κατά τη γνώμη μου, το πρώτο και πολύ δύσκολο, πλέον, έργο που πρέπει να γίνει είναι η εξεύρεση πόρων που έχουν στερέψει ασφυκτικά για οποιοδήποτε σπορ. Η βοήθεια στον ερασιτεχνικό αθλητισμό δεν είναι παροχή, αλλά υποχρέωση της όποιας δημοτικής αρχής.

Είναι υποχρέωση του συνδυασμού μας “Μετάβαση για τον δήμο Κοζάνης” .

Είναι υποχρέωση για τον αυριανό δήμαρχο κ. Κυριάκο Μιχαηλίδη

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠ’ ΑΥΤΟΝ.

Θα προσπαθήσω κι εγώ από την πλευρά μου , με όλες μου τις δυνάμεις.

Υποσχέσεις δε θα δώσω απλά θα προσπαθήσω για το καλύτερο!!

Σας ευχαριστώ!!

Γιώργος Κατσίκας

Αθλητικογράφος στην εφημερίδα “Θάρρος”

Παρουσιαστής της αθλητικής εκπομπής στο Flash tv “Ματιές στα σπορ “

Πρόεδρος του Μακεδονικού Κοζάνης

14 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.