Δήλωση υποψηφιότητας Αμανατίδου Παρθένας Ματίνας με το συνδυασμό ΜΕΤΑΒΑΣΗ για το Δήμο Κοζάνης του Κ. Μιχαηλίδη

27 Μαρτίου 2019
10:31

 

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Αγαπητοί συνδημότες μου,

Αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση του Κυριάκου Μιχαηλίδη και να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό ΜΕΤΑΒΑΣΗ για το Δήμο Κοζάνης.

Η απόφασή μου υπήρξε εύκολη, διότι ο Κυριάκος Μιχαηλίδης έχει έμπρακτα αποδείξει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στο Δήμο Κοζάνης. Το έργο του (Υποδομών αλλά και Οικονομικής Διαχείρισης) στην αυτοδιοίκηση, αποδεικνύει ότι και θέλει και μπορεί.

Η ιδεολογική μου θέση υπήρξε πάντα ξεκάθαρη και ξεκάθαρη θα μείνει και τώρα. Ήμουν, είμαι και θα είμαι πιστή στις ιδέες μου, χωρίς καιροσκοπικές μεταπηδήσεις κατά το δοκούν.

Με βαθύ αίσθημα ευθύνης και σεβασμού προς εσάς, που δύο φορές με εκλέξατε στους πρώτους σε προτίμηση Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Κοζάνης, σας ζητώ να με εμπιστευτείτε και σας καλώ να συμμετέχετε μαζί μου στον αγώνα για τη ΜΕΤΑΒΑΣΗ σε ένα νέο αξιοκρατικό και ανθρωποκεντρικό Δήμο Κοζάνης, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις.

ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ – ΜΑΤΙΝΑ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

5 σχόλια

  • Μακράν η καλύτερη υποψηφιότητα του συνδιασμού. Εμένα μου προκάλεσε έκπληξη. Θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν αυτή επικεφαλής κάποιας Δημοτικής Παράταξης. Είναι μία πολλή καλή Δικηγόρος ,με εμπειρία στην τοπ. αυτοδιοίκηση, αγαπητή στην κοινωνία, δυναμική με έντονη προσωπικότητα. Νομίζω ότι θα επηρεάσει η παρουσία της το αποτέλεσμα.

  • ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ.ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ.ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΩΘΗΣΗ,ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ.

  • Ματίνα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !”Κέρας Αμαλθείας” (αφθονίας, πλούτου) συναισθημάτων, ακεραιότητας και συνέπειας. Καλή Επιτυχία σε σένα και στο Συνδυασμό “ΜΕΤΑΒΑΣΗ” του ανθρώπινου Κυριάκου.

  • Συμφωνώ κι εγώ με τον παραπάνω, όπως πιστεύω συμφωνούν και πολλοί άλλοι. Η Αμανατίδου θα μπορούσε να είναι υποψήφια Δήμαρχος, μπας και δει η ΝΔ κάποτε Δημαρχεία στην Κοζάνη. Άιντε! Ξυπνήστε εκεί στη ΝΔ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.