Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr για την κατάσταση σε σημεία του οδικού δικτύου εντός του οικισμού της Καρδιάς Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες)

29 Μαρτίου 2019
00:08

“Καλησπέρα. Λοιπόν εδώ είμαστε ένα με την πόλη και έχουμε αυτή την κατάσταση σε πολλά σημεία στον ΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ. 2 χρόνια τουλάχιστον και η κατάσταση είναι ίδια δυστυχώς……το λέω με πίκρα. Ευχαριστώ!!!”

5 σχόλια

  • Εικόνες ντροπής που για άλλη μια φορά δείχνουν πόσο Τριτοκοσμική χώρα είμαστε. Πολύ καλά κάνατε και τις δημοσιεύσατε, μπας και τις δουν οι αρμόδιοι.

  • ΄΄τα ταμεια του δημου γεματα απο λεφτα΄΄ ……αλλά όχι για τον οικισμό της Καρδιάς……!!!! τι δεν καταλαβαίνετε???? Να σας δω τι θα κάνετε στις Δημοτικές εκλογές αλλά και με την περειφέρεια που σας εκανε αυτά που σας εταξε….

    • ο δήμαρχος έταξε και δεν έκανε απολύτως τίποτα συγκεκριμένα πεζοδρόμιο από τον οικισμό προς το κλειστό γυμναστήριο γιατί η πρόσβαση των παιδιών μας γίνεται με δυσκολία(διέλευση αυτοκινητων) καθώς και ο ανεπαρκής φωτισμός. Επέκταση τηλεθέρμανσης κ.α.Ας ελπίσουμε πώς ο επόμενος,επομενη επιτέλους θα κάνουν κάτι για την ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ.

  • Σιγά τα ωά! Και η ίδια η Πτολεμαϊδα μέσα έχει λακκούβες, και η Κοζάνη τίγκα στη λακκούβα είναι και τα χωριά της Κοζάνης σαν βομβαρδισμένα είναι. Ψηφίστε ξανά τους ίδιους, που 5 χρόνια διακρίθηκαν για την ανικανότητα και την αδιαφορία να επισκευάσουν τους δρόμους. Για να γίνετε ακόμα χειρότερα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.