Δήμος Εορδαίας: Συμμετοχή στην εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικού καθαρισμού – εξωραϊσμού “Let’s Do It Greece”, την Κυριακή 7 Απριλίου

1 Απριλίου 2019
13:28

Ο Δήμος Εορδαίας . η Αντιδημαρχία καθαριότητας & περιβάλλοντος, το Τμήμα Ανακύκλωσης και η Δημοτική Κοινότητα Πτολεμαϊδας συμμετέχουν και φέτος ενεργά στη μεγαλύτερη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικού καθαρισμού – εξωραϊσμού <<Lets Do It World>> και στο Ελληνικό σκέλος << Lets Do It Greece>>.

«Την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 καθαρίζουμε τον εξωτερικό χώρο του Πνευματικού Κέντρου Πτολεμαΐδας και καλούμε όλους τους μικρούς και μεγάλους πολίτες και τους φορείς της Εορδαίας να στηρίξουν με την παρουσία τους αυτή την περιβαλλοντική δράση».

Τόπος συγκέντρωσης είσοδος Δημαρχείου και ώρα 11,30 το πρωί.

Ένα σχόλιο

  • Στην ίδια περιοχή με την εκδήλωση που ανακοινώθηκε από πλακετα. Τελικά ποιος την κάνει. Γιατί στην ενημέρωση πλακετα δεν λέει πουθενά για Δήμο Εορδαίας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.