kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Υποψήφιος με τον συνδυασμό “Δύναμη Προοπτικής” του Φ. Κεχαγιά ο Δημήτρης Κουκάλης

1 Απριλίου 2019
22:26

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, υποψήφιος με τον συνδυασμό “Δύναμη Προοπτικής” του Φ. Κεχαγιά  θα είναι ο Δημήτρης Κουκάλης. Είναι κάτοικος Κοζάνης, παντρεμένος με δύο (2) παιδιά. Είναι απόφοιτος Λυκείου και το επάγγελμά του είναι αγρότης. Είναι μέλος του Αγροτικού συνεταιρισμού Βελβεντού “Δήμητρα”. Πρώην Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού. Είναι Εντεταλμένος Σύμβουλος στο Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού κι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος.

 

Η Χύτρα

5 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ταυτότητα Ιστοσελίδας:
Σαμαράς Αριστείδης – Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 048114711  ΔΟΥ: Kοζάνης
Δ/νση Έδρας: Ιπποκράτους 1, Κοζάνη, ΤΚ:50100
Αριθμός ΓΕΜΗ: 011523836000
Email: [email protected]
Τηλ: 2461502102 & 6945651705
Ιδιοκτήτης, Νόμιμος εκπρόσωπος, Διευθυντής, Διαχειριστής και δικαιούχος του domain name kozan.gr: Σαμαράς Αριστείδης
Διευθυντής σύνταξης: Μήγκος Θεόδωρος
Η ιστοσελίδα kozan.gr συμμορφώνεται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.