Το Σύνδεσμο Γραμμάτων & Τεχνών επισκέφτηκε ο συνδυασμός “Mετάβαση για το Δήμο Κοζάνης” του Κυριάκου Μιχαηλίδη

2 Απριλίου 2019
10:02

Επισκεφτήκαμε το Σύνδεσμο Γραμμάτων & Τεχνών νομού Κοζάνης όπου εντυπωσιαστήκαμε από την παραγωγή έργου πολιτισμού η οποία γίνεται αφιλοκερδώς από εθελοντές ιδιώτες συμπολίτες μας. Επίσης ενημερωθήκαμε επί όλων των προβλημάτων και αναγκών που αντιμετωπίζει ο συγκεκριμένος Σύνδεσμος και δηλώνουμε Συμπαραστάτες, έτσι ώστε αυτός ο «φάρος» πολιτισμού να συνεχίσει απρόσκοπτα τις δραστηριότητές του για το καλό της πόλης και όλων μας.

9 σχόλια

  • Βλεπω Κυριάκο να μην πιάνεις ούτε του Δεληγιάννη το ποσοστό που κανονικά έτσι πρέπει Γτ ήσουν απέναντι στην ΝΔ την προηγούμενη φορά Κ τώρα ήρθε η θεια δικη

  • Βαριούνται να γράψουν ακόμη και ένα δελτίο τύπου. Εκατό λέξεις με το ζόρι.
    Και η θέση του συνδυασμού του είναι απλά και μόνο: «ενημερωθήκαμε επί όλων των προβλημάτων και αναγκών που αντιμετωπίζει ο συγκεκριμένος Σύνδεσμος και δηλώνουμε Συμπαραστάτες»
    Χαχαχαχα αρε Κυριακο….

    • Το Ανθρώπινο πρόσωπο να βλέπεις, φίλε μου, και την ουσία των γραφομένων, για να μένουν στον κάθε έχοντα αγαθή πρόθεση, συμπολίτη μας που νοιάζεται για τομ πολιτισμό και τημ Πολη και πάρα πολλοί και όχι παραπανήσια λ0για, για εντυπωσιασμό ! Μπράβο Κυριάκο, ππυ είσαι άνθρωπος της πράξης και λρατάς τον λόγπ σου !

  • Δηλαδή τώρα ανακάλυψαν τι γίνεται στο Μουσείο; χαχα μάλλον από έξω περνούσαν μόνο, δεν τους φώτιζε ο φάρος

  • Τόσα χρόνια κ. Μιχαηλίδη που ήσουνα ?πήγες σε καμμιά παρουσίαση στο σύλλογο? ευτυχώς σου έδειξε το δρόμο ο Κοκόλης .

    • Δεν ισχύει αυτό, ενεργέ Δημότη. Ο Κυριάκος εντυπωσίασε με τις γνώσεις του για τα δρώμενα στο Μουσείο. Αυτό σημαίνει πως είναι πιο κοντά, απ’ ορισμένους, που κόπτονται για τον Σύνδεσμο, αλλά είναι τόσο μακρυά !

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.