kozan.gr: Πτολεμαΐδα: “Τίτλοι τέλους” για το ιστορικό περίπτερο, απέναντι από την Εθνική Τράπεζα, επί της οδού 25ης Μαρτίου – Συνεργεία του Δήμου Εορδαίας ξεκίνησαν, το πρωί της Τρίτης 2/4, τις εργασίες απομάκρυνσής του (Bίντεο)

2 Απριλίου 2019
10:30

 

“Τίτλοι τέλους” για το ιστορικό περίπτερο, απέναντι από την Εθνική Τράπεζα, επί της οδού 25ης Μαρτίου. Συνεργεία του Δήμου Εορδαίας ξεκίνησαν, το πρωί της Τρίτης 2/4, τις εργασίες απομάκρυνσής του. Δείτε το βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος:

11 σχόλια

  • Πάει χάλασε ο κόσμος με αυτόν τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, κλείνουν το ταχυδρομείο στο Εμπορείο, γκρεμίζουν το κλειστό περίπτερο στην πλατεία, σκέτη ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ.
    Άλλα που θα πάει τα ψωμιά τους είναι μετρημένα 45 μέρες μείνανε.
    Όλοι στους δρόμους για να φύγουν οι καταστροφείς, να ανοίξει το ταχυδρομείο στο Εμπόριο και να στηθεί ξανά το περίπτερο στην πλατεία

      • Γιατί για όλα τα άλλα που κάποιοι ανεβαίνουν στα κεραμίδια φταίει η κυβέρνηση;
        Για ρίξε μια ματιά στα ποσταρσισματα, και αν βγάλεις άκρη γράψε απάντηση

    • Ναι σπιρτο μπραβο το βρηκες….και για το περιπτερο ο Συριζα φταιει , αυριο αν βρεξει παλι ο Συριζα θα φταιει ρε συ αλιμονο! Ρε εισαι με τα καλα σου?
      Τι ειναι αυτα που γραφετε ρε?

    • ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ,ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΑ ΕΛΤΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΕΚΑ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΟΥΡΙΕΡ!

  • παρτε το και ανοιξτε το εσεις! η υποκρισια και μονο αυτη βασιλευει σ αυτη την πολη! ολοι τρεχουν στις αλυσιδες των σουπερ μαρκετ κι υστερα “αναρωτιουνται” γιατι κλεινουν τα περιπτερα!!! ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΕΣΩΜΕΝΑ ΡΕ ΑΗΤΟΙ!!!

  • Το να κλείσει το περίπτερο δεν το είχε αποφασίσει ο δήμος. Είναι πανευρωπαϊκή νομοθεσία και μας ηρθε στο πλαίσιο των μνημονιων γιατί έχουν μείνει χιλιάδες ανοικιαστα μαγαζιά που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για ένα ψιλικατζιδικο. Δηλαδή για σκεφτείτε τον περιπτερά πόση ώρα χωρίς τουαλέτα μπορεί να καθήσει; Ή αν έρθει κάτι ξαφνικό τι κάνει; Αφήστε που τα πεζοδρόμια είναι για τους πεζούς και όχι για υπαίθρια αγορά.

    • Μπορεί να δωθεί η άδεια σε ΑΜΕΑ και σε περίπτωση που ενοχλεί το κτησμα του περιπτέρου να μεταφερθεί σε άλλο σημείο τις πόλης.Τα περίπτερα στην πλατεία πως δόθηκαν σε δικαιούχους ΑΜΕΑ και συνεχίζουν να λειτουργούν? Μπορούν ακόμα να μείνουν στον δήμο και να παίρνει το ενοίκιο ο δήμος όπως γίνεται σε άλλες περιπτώσεις.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.