Ενημερωτική συνάντηση του υποψηφίου Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά, με το Σωματείο Εργαζομένων της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες)

4 Απριλίου 2019
09:37

Συνεχίζοντας τον κύκλο επαφών που έχει ξεκινήσει με όλους τους υπαλλήλους των υπηρεσιών και των επιχειρήσεων του Δήμου Εορδαίας, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωμένη Εορδαία» Παναγιώτης Πλακεντάς συναντήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στα γραφεία της έδρας της ΔΕΤΗΠ με το Διοικητικό Συμβούλιο των εργαζομένων καθώς και με τη Διευθύντρια κα Ιωάννα Καλαϊτζίδου.

Από πλευράς των εργαζομένων της ΔΕΤΗΠ διατυπώθηκε η εντονότατη ανησυχία σχετικά με τη συνέχιση παροχής θερμικής ενέργειας από τον ΑΗΣ Καρδιάς και την επόμενη θερμική περίοδο, καθώς οι ώρες λειτουργίας του σταθμού θα έχουν τελειώσει μέχρι τα μέσα Ιουνίου 2019. Την παρούσα στιγμή, η παροχή ενέργειας είναι αμφίβολη και υπάρχει φόβος για κενό στην παροχή θερμότητας μέχρι την εμπορική ένταξη της Μονάδας του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας V στο σύστημα, το έτος 2021. Ο Παναγιώτης Πλακεντάς συμμεριζόμενος τις ανησυχίες που διατυπώθηκαν, διαβεβαίωσε ότι άμεση προτεραιότητα του συνδυασμού είναι να ασκηθούν προς όλες τις κατευθύνσεις οι απαιτούμενες πιέσεις, έτσι ώστε να αυξηθούν οι ώρες λειτουργίας του ΑΗΣ Καρδιάς στις 32.000, προκειμένου να συνεχισθεί από τη ΔΕΤΗΠ η απρόσκοπτη παροχή ενέργειας προς τους δημότες, αλλά και να διερευνηθεί η δυνατότητα εναλλακτικών πηγών τροφοδοσίας του συστήματός της.

Ήδη, μέσω της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, έχει ενταχθεί στο ΕΑΠ Δυτικής Μακεδονίας 2012-2016, μελέτη ύψους 606.239,39€ με τίτλο «Αύξηση θερμικής ισχύος της Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας» και αφορά τη σύνδεση με την Μονάδα V. Επίσης, συζητήθηκε η επέκταση του δικτύου στα συγκροτήματα των Εργατικών Κατοικιών Πτολεμαΐδας και του Οικισμού Καρδιάς, πρόταση που βρήκε απολύτως σύμφωνο τον Παναγιώτη Πλακεντά, καθώς αποτελεί διατυπωμένη θέση του προγράμματος του συνδυασμού. Κεντρικό σημείο της συζήτησης απετέλεσε η εξασφάλιση των κονδυλίων που απαιτούνται για το επενδυτικό πρόγραμμα της ΔΕΤΗΠ, ύψους 33,8 εκατομμυρίων ευρώ.

Δόθηκε η διαβεβαίωση στους εργαζομένους ότι όσες ενέργειες απαιτηθούν για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία της επιχείρησης, θα αποτελέσουν προτεραιότητα της Ενωτικής Δημοτικής Παράταξης «Ενωμένη Εορδαία» και του υποψηφίου Δημάρχου Παναγιώτη Πλακεντά και βάση της επόμενης αυτοδιοικητικής περιόδου θα αποτελέσει το τρίπτυχο εμπιστοσύνη – δικαιοσύνη – καλύτερη οργάνωση προς όφελος των πολιτών.

#η_ιστορία_γράφεται_από_τους_παρόντες

#ΕΝΩΜΕΝΗ_ΕΟΡΔΑΙΑ

#ΠΑΝαγιΩτης

5 σχόλια

  • Κύριε Πλακεντά, κάναν πολίτη θα συναντήσετε, η θα αναλωνεσται να συζητάτε με τους υπαλλήλους δετηπ, δήμου, ύδρευσης αποχέτευσης κτλ? Αυτούς έχει νόημα να τους συναντήσετε αφού ο λαός αποφασίσει να σας κάνει δήμαρχο, τώρα προέχουν τα προβλήματα του απλου πολίτη

  • Ελπίζω Παναγιώτη να είσαι σύμφωνος με την συγχώνευση της ύδρευσης με την τηλεθέρμανση. Γιατί αλλιώς πάμε άλλα 400 χρόνια πίσω.

    • OYAOY!!!!!
      Θα κριθεί το μέλλον της περιοχής από την συγχώνευση των Δύο επιχειρήσεων.
      Μπροστά στους εργαζόμενους θα λέει άλλα και θα κάνει άλλα αν εκλεγεί, σαν τον Ζαμανίδη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.