Yποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό «Κοζάνη Μπροστά» του Ευάγγελου Σημανδράκο η Μαρία Δ. Δεληγιάννη

4 Απριλίου 2019
12:55

Ευχαριστώ τον Ευάγγελο Σημανδράκο για την άκρως τιμητική πρότασή του και δεσμεύομαι ότι θα εργαστώ υπέρ το δέον για τους συμπολίτες μου.
————————————————–
« Ο στόχος μου είναι ανθρωποκεντρικός και εστιάζεται στις καθημερινές ανάγκες των συμπολιτών μου, καθώς και στις καινοτόμες ιδέες, οι οποίες θα επιφέρουν ευημερία και εισροές στο Δήμο μας. Με οδηγό την αξιοκρατία, δεσμεύομαι ότι θα αξιοποιήσω κάθε δυνατότητα του Δήμου, ώστε να είναι λειτουργικός για όλους τους συνδημότες μας. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η Αυτοδιοίκηση είναι πλέον καθήκον όλων μας. Αποβάλλοντας το κακό παρελθόν, βάζουμε τέρμα στις μικροκομματικές σκοπιμότητες και συνεργαζόμαστε για ένα Δήμο Κοζάνης με προοπτική και θέληση για ανάπτυξη. Η Κοζάνη κατέχει τις πρώτες θέσεις στην κλίμακα της ανεργίας και είναι καιρός να αναλάβουμε δράση. Επιθυμία μου είναι να δω την Πόλη μου με λιγότερα προβλήματα, μια πόλη ενεργών πολιτών».
Στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές (2014) είχα δημοσιεύσει το παραπάνω σύντομο κείμενο. Σήμερα, επειδή πρακτικά ο δήμος δεν έχει βελτιώσει κανένα από τα μελανά του σημεία, εμμένω στις αρχικές μου θέσεις και συμπορεύομαι με τον Ευ. Σημανδράκο για να οδηγήσουμε την Κοζάνη μπροστά.
————————————————
Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα
Η Μαρία Δεληγιάννη γεννήθηκε στην Κοζάνη στις 28 Ιανουαρίου 1975. Είναι κόρη του Δημητρίου Ι. Δεληγιάννη, εμπόρου γουναρικών και της Αικατερίνης Δεληγιάννη από την Μεταμόρφωση Κοζάνης.
Το 1992 αποφοίτησε από το ΤΕΛ Σιάτιστας και ξεκίνησε τις σπουδές της στην Οικονομία και Διοίκηση και το 1996 στην Πληροφορική Η/Υ (με υποτροφία). Από το 2001 μέχρι και το 2012, διατηρούσε επιχείρηση αρχικά στη Σιάτιστα και αργότερα στην Κοζάνη, η οποία δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της γουνοποιίας, της διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού – αισθητικής – συμβουλευτικής και της εκπαίδευσης.
Ως υπέρμαχος της δια Βίου Μάθησης, παράλληλα με τις επαγγελματικές της δραστηριότητες, τελείωσε την Αγγλική Φιλολογία ΑΠΘ (με υποτροφία) και ειδικεύτηκε αποκτώντας τρία μεταπτυχιακά: στην Θεωρητική Γλωσσολογία (ΑΠΘ), στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία (ΠΔΜ) και στην Συστηματική Φιλοσοφία ΑΠΘ με κατεύθυνση την Πολιτική Φιλοσοφία. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων και γνωρίζει τη γραφή Braille/Ειδικής Αγωγής. Είναι Υπ. Διδάκτωρ και εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Υπηρετεί στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κοζάνης (Αγγλικό Γραμματισμό) και διδάσκει σε δομές δια Βίου μάθησης της Δυτ. Μακεδονίας (ΣΔΕ, Δ.ΙΕΚ, ΚΔΒΜ). Παράλληλα με τις δραστηριότητές της, είναι ενεργή προπτυχιακή φοιτήτρια στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Φλώρινας.
Συμμετέχει ανελλιπώς σε επιστημονικά συνέδρια γλωσσολογίας, παιδαγωγικής και φιλοσοφίας ως εισηγήτρια και εκτός από τα αγγλικά, γνωρίζει ιταλικά και γαλλικά. Είναι μέλος του Δ. Σ. του Συλλόγου «Αριστοτέλης» στη θέση της Υπευθ. Δημοσίων Σχέσεων.

9 σχόλια

  • Μετά τις τελευταίες υποψηφιοτητες στον συνδιασμο του Βαγγέλη και αυτές που έπονται το κουβάρι της Αριάδνης αρχίζει να ξεδιπλώνεται και ο νοών νοιτω!!!

  • Εξαιρετική η Μαρία Δεληγιάννη …με το σωστό προφίλ ως υποψήφια
    δημοτική σύμβουλος …εξαιρετική επιστήμων ,με ανωτέρου επιπέδου σπουδές και γνώσεις ,σπάνιας διαύγειας προσωπικότητα και με μόρφωση.Μαρία δυνατά και με τη Νίκη.Μπράβο στον Ευάγγελο Σημανδράκο που την επέλεξε …!!!

  • Από τις πιο ενδιαφέρουσες συμμετοχές!Είναι άριστη εκπαιδευτικός και ενδιαφέρεται πραγματικά για τους ανθρώπους!Μακάρι να ήταν κι άλλοι έτσι! Έχει πολύ θέληση και γνώσεις για να πάει όντως το δήμο Κοζάνης μπροστά!Καλή δύναμη, είμαστε μαζί σου!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.