Πρόσκληση σε Σεμινάριο Φυσικής Αγωγής των καθηγητών Φυσικής Αγωγής Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης των σχολικών μονάδων του Δήμου Εορδαίας

4 Απριλίου 2019
15:17
Κανένα σχόλιο

 

ΘΕΜΑ: (Σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 2461/29-03-2019 απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας)

Καλούνται οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης των σχολικών μονάδων του Δήμου Εορδαίας να παρακολουθήσουν το Βιωματικό Σεμινάριο
Φυσικής Αγωγής, με θέμα: «Οργάνωση προγράμματος Παραδοσιακών χορών »
το οποίο διοργανώνει, ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου Φυσικής Αγωγής Περιφερειακής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας κ. Παλαμάς Αθανάσιος και εισηγούνται οι:
1. Παπαζήσης Αργύριος, καθηγητής Φυσικής Αγωγής
2. Πουτακίδου Έλσα, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής ,

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11-04-2019, και ώρα 12:00 – 14:00 στο 4ο Δημοτικό σχολείο Πτολεμαΐδας.
Παρακαλούνται οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης της Δήμου Εορδαίας , να διευκολύνουν τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής των σχολείων τους, ώστε να το παρακολουθήσουν .

Με εκτίμηση
Ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ11

Αθανάσιος Παλαμάς

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.