Τα βιογραφικά υποψηφίων του συνδυασμού «Με το βλέμμα στο μέλλον» με επικεφαλής τον Στάθη Κοκκινίδη, υποψήφιο Δήμαρχο Εορδαίας

5 Απριλίου 2019
09:50
Κανένα σχόλιο

Τα βιογραφικά υποψηφίων του συνδυασμού «Με το βλέμμα στο μέλλον» με επικεφαλής τον Στάθη Κοκκινίδη, υποψήφιο Δήμαρχο Εορδαίας.

Κλάζογλου Παρασκευή (Εύη)

Φιλόλογος – Εκπαιδευτικός

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Πτολεμαΐδα. Σπούδασα στη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στην ίδια σχολή έλαβα Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Πολιτική Φιλοσοφία. Εργάστηκα τρία χρόνια στην Εθνική Τράπεζα και στη συνέχεια διορίστηκα μέσω ΑΣΕΠ στην Β΄Βάθμια Εκπαίδευση, όπου υπηρετώ επί  12 συναπτά έτη. Σήμερα διδάσκω στο Πρώτο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας.
Η δουλειά μου ως εκπαιδευτικός με φέρνει σε καθημερινή τριβή με τις ανησυχίες των παιδιών μας. Ιδιαίτερα με ανησυχεί το γεγονός της παντελούς απαξίωσης της πολιτικής από πλευράς των νέων, η πεποίθηση που έχουν πως τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει.
Θεωρώ πως η υποψηφιότητα του Στάθη Κοκκινίδη και του συνδυασμού μας,  όλων ανθρώπων εγνωσμένης αξίας, με επιστημοσύνη, με αγάπη για την πόλη μας αλλά κυρίως με δομημένες, φρέσκες και υλοποιήσιμες προτάσεις απέναντι στα προβλήματα του Δήμου, είναι μια χρυσή ευκαιρία να αποδείξουμε πως τα προβλήματα είναι μικρά απέναντι στην ανθρώπινη θέληση.
Με το βλέμμα στο παρόν συναντούμε μία Εορδαία διψασμένη για το νέο και το όραμα, με το «Βλέμμα στο Μέλλον» θα μπορέσουμε να τη μετατρέψουμε σε μία σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη.

Κατιρτζόγλου Άννα

Νοσηλεύτρια

Γεννήθηκα το 1967 στην Έδεσσα. Η Πτολεμαΐδα ωστόσο ήταν πολύ οικεία σε μένα, αφού ήταν ο τόπος καταγωγής της μητέρας μου και την επισκεπτόμουν πολύ συχνά.
Τελείωσα τη σχολή νοσηλευτικής δ.ε. Κοζάνης και εργάζομαι εδώ και 29 χρόνια στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, στην παιδιατρική κλινική.
Κατοικώ μόνιμα στην Πτολεμαΐδα, είμαι παντρεμένη με τον Π. Κοσμίδη και έχω δύο παιδιά

Κυμπρικτσής Δημήτριος

Πυροσβέστης

Γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα το 1989.
Οι γονείς του είναι ο Γεώργιος Κυμπρικτσής και η Αφροδίτη Σακκαρίδου και έχει άλλα τρία μικρότερα αδέρφια.
Είναι πυροσβέστης από το 2012 και υπηρετεί με απόσπαση στη πυροσβεστική υπηρεσία Κοζάνης.
Παράλληλα σπουδάζει στο Τ.Ε.Ι. Κοζάνης στο τμήμα μηχανικών περιβάλλοντος και μηχανικών αντιρρύπανσης.
Ζει στην Πτολεμαΐδα και είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Ντάγκα.
Δεν υπήρξε ποτέ πρόεδρος η μέλος δ.σ. πολιτιστικών, αθλητικών, φοιτητικών ή άλλων συλλόγων.

Τουρτούρης Αθανάσιος

Φυσικοθεραπευτής

Γεννήθηκε το 1975 στον Κόμανο Εορδαίας, όπου και μεγάλωσε. Είναι παντρεμένος με την Ευγενία Σαμαρά, υπάλληλο Η.Δ.Ι.Κ.Α. και έχουν δύο κόρες 15 και 13 ετών.
Αποφοίτησε το 1993 από το 3ο  Γενικό Λύκειο Πτολεμαΐδας. Σπούδασε στο διάστημα 1994 έως 1998 στο τμήμα φυσικοθεραπείας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης.

Δραστηριοποιείται στο χώρο της φυσικοθεραπείας ως ελεύθερος επαγγελματίας στην πόλη της Πτολεμαΐδας από το 2001 έως και σήμερα. Παράλληλα εργάστηκε ως ωρομίσθιος καθηγητής στην τεχνική δευτεροβάθμια εκπαίδευση και σήμερα ως εκπαιδευτής σε δημόσια Ι.Ε.Κ.

Τα έτη 2013 έως 2018  υπήρξε μέλος στο Δ.Σ. του περιφερειακού τμήματος Κοζάνης, Καστοριάς, Γρεβενών και Φλώρινας του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών.

Χατζημάρκου Σοφία

Δημοτική Υπάλληλος

Γεννήθηκα στο Ροδώνα Αμυνταίου το 1965,το 1974 η οικογένεια μου μετακόμισε στην Πτολεμαϊδα για 2 χρόνια και το 1977 οριστικά στην τ.κ.  Κρυόβρυσης του  δήμου Εορδαίας. Είμαι μόνιμη κάτοικος Πτολεμαΐδας, έχω 3 παιδιά και εργάζομαι από το 1988 έως και σήμερα προσφέροντας τις υπηρεσίες μου σε διάφορους θέσης ευθύνης και σήμερα ως Υπεύθυνη στο Γραφείο Προμηθειών του Οικονομικού Τμήματος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Εορδαίας.
Ύστερα από την τιμητική πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου κ. Στάθη Κοκκινίδη να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ”, δεν δίστασα να πω αμέσως το ναι, αφού ήδη γνώριζα και ήμουν ενήμερη του σημαντικού έργου που ήδη έχει αναγγείλει!
Επιλέγουμε “ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ”
Επιλέγουμε ΔΗΜΑΡΧΟ, ΣΤΑΘΗ ΚΟΚΚΙΝΙΔΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ, ΣΟΦΙΑ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ (ΤΣΑΟΠΟΥΛΟΥ)!

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΑΡΙΣΤΟΥΧΑ Πτυχίο Οικονομίας & Διοίκησης του 3ου Τ.Ε.Ε ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ (ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ).
ΑΡΙΣΤΟΥΧΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ σε ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ & ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΙΑ.
Διετέλεσα Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου του Ποντιακού συλλόγου Πτολεμαΐδας.
Διετέλεσα από 12 ετών και για 5 έτη Μέλος του φιλόπτωχου Ιερού Ναού Αγίου Μάρκου του Ευγενικού τ.κ. Κρυόβρυσης.
Διετέλεσα επί10ετίας ως Μέλος του φιλόπτωχου &ως υπεύθυνη των προσκυνημάτων του Ιερού Ναού Αγίας Σκέπης Πτολεμαΐδας.
Συμμετοχές σε σεμινάρια του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.
Συμμετοχές σε σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης στο αντικείμενο της εργασίας μου.
Είμαι Μέλος Χορωδίας της Θρακικής Εστίας Εορδαίας
Είμαι υπεύθυνη της ιστοσελίδας &Μέλος της Χορωδίας του Συλλόγου φίλων Μουσικής Ποντοκώμης.
Ανιδιοτελή προσφορά σε συνανθρώπους του Δήμου Εορδαίας.
Εθελοντική εργασία στον ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ.
Στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, επιλέγουμε αν θα συνεχίσουμε να κοιτάμε στο μέλλον κάνοντας έργα ή να μείνουμε στάσιμοι και ό,τι έχει επιτευχθεί να χαθεί μάταια στον Καιάδα της δόξας.
Η Εορδαία μας, αλλάζει και όλοι πρέπει να σκεπτόμαστε συλλογικά για να αλλάξει η πόλη μας, μακριά από απειλές, εκφοβισμούς και λαϊκίστικες μικροπολιτικές!

Αμοιράς Χριστόφορος

Συνταξιούχος Δ.Ε.Η.

Γεννήθηκα στην Κρυόβρυση Εορδαίας το 1955.
Απόφοιτος της Σχολής Εργοδηγών τμήμα Μηχανολόγων.
Ασχολήθηκα και υπήρξα μέλος επί σειρά ετών σε πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους του χωριού μου.
Υπήρξα εκλεγμένος κοινοτικός σύμβουλος επί δύο (2) τετραετίες στην κοινότητα (Άρδασσας / Κρυόβρυσης).
Υπήρξα ενεργό μέλος στην ΕΠΣ Κοζάνης ως διαιτητής ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Συμμετείχα σε όλους τους αγώνες του σωματείου μου, στον χώρο της ΔΕΗ, αλλά και σε άλλους κοινωνικούς αγώνες που αφορούσαν θέματα της ευρύτερης περιοχής μας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.