Γιάννης Θεοφύλακτος στο Νέο EPSILON:”Ο κόσμος φοβάται τον Μητσοτάκη!” (Βίντεο)

5 Απριλίου 2019
11:58

 

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή ”Αποκαλυπτικό δελτίο”, στο κανάλι NEO EPSILON ήταν ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ), κ. Γιάννης Θεοφύλακτος, όπου και συνομίλησε με τους δημοσιογράφους κ. Ζαρακέλη Ανδριάνα και κ. Παπαγιάννη Γιάννη.  Στο πάνελ καλεσμένοι επίσης ήταν ο Βουλευτής (Ν.Δ.) κ.Χ.Θεοχάρης και ο Βουλευτής Ν.Λακωνίας (ΚΙΝΑΛ) κ.Λ. Γρηγοράκος.

Η χρεοκοπία της χώρας οφείλεται αποκλειστικά στις Κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με αποτέλεσμα την περικοπή μισθών και συντάξεων και τη μεγάλη ανεργία.
Όσον αφορά στη συμφωνία των Πρεσπών όσο περνάει ο καιρός οι Έλληνες,ειδικά στην Βόρεια Ελλάδα, αρχίζουν να κατανοούν τα χρόνια προβλήματα που επιλύει αυτή η συμφωνία χωρίς να θίγονται τα εθνικά μας συμφέροντα.

Επιπλέον όσο περνάνε στην κοινωνία τα θετικά μέτρα που ψηφίζει η Κυβέρνηση το κλίμα βελτιώνεται όλο και περισσότερο και αυτό σύντομα θα αποτυπωθεί στις κάλπες των αυτοδιοικητικών εκλογών (α΄ κατοικία – 120 δόσεις – επίδομα ενοικίου – όχι μείωση συντάξεων).

Ο κ. Θεοφύλακτος επεσήμανε το γεγονός ότι ο υπέρογκος δανεισμός των δυο κομμάτων Πασοκ-ΝΔ (από 200 εκ. € το καθένα!) όπως επίσης και η κακοδιαχείριση σε πολλούς τομείς της οικονομίας είναι δυο από τους κύριους λόγους της κατάρρευσης όπως προέκυψαν μέσα από τις Εξεταστικές Επιτροπές της Βουλής στις οποίες συμμετείχε και ο ίδιος προσωπικά.

Επίσης τόνισε το ότι οι Έλληνες πολίτες δεν ξεχνούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τις χωρίς λόγο απολύσεις που τον συνοδεύουν στην πολιτική του καριέρα, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Ο κόσμος φοβάται τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

43 σχόλια

  • Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ χρωστούν δάνεια αξίας 400.000.000€ και δεν θα τα πληρώσουν ποτέ. Θα τα πληρώσουμε εμείς οι φορολογούμενοι…

      • Στην ουσία η ΝΔ θα συμφωνούσε με πολύ λιγότερα από όσα πήρε ο Τσίπρας (βλέπε πατέρα Μητσοτάκη). Όλα τα άλλα είναι για τους αφελείς κι όσους σχηματίζουν γνώμη από τα κανάλια

          • Επειδη πάντα είσαστε ΨΕΥΤΕΣ τον νόμο αυτόν τον έφερε η ΝΔ το 2014 ,ο ΣΥΡΙΖΑ τότε τον καταψήφισε ,με αυτήν την αλλαγή προσπαθείτε να άλλαξει τον τροπο μεχρι το τέλος σεμπτεμβρη ου που θα μας αδειάσετε την γωνία

          • Ο μόνος τρόπος για να ”ξεβρωμίσει” η ΝΔ από την ακροδεξιά, τα σκάνδαλα, και τις καταδίκες, είναι η επανεκλογή τ Σύριζα στην Κυβέρνηση.
            Αυτό το γνωρίζουν πολλοί μέσα στην ΝΔ (Καραμανλικοί), αλλά και ένα σημαντικό μέρος της βάσης της.

        • Καλώς το μαντείο των Δελφών.
          Καμμία κυβέρνηση δε ανακίνησε τέτοιο θέμα ,εσέις ήσασταν πρόθυμοι να κάνετε τους προδότες είναι στο DNA σας,κανένας έλληνας πολίτης δεν σας ψήφισε για να λύσετε το θέμα με την ψευτομακεδονία ,σας ψήφισαν για να σκίσετε τα μνημόνια ,εσείς αντίθετα φέρατε άλλα δύο.
          Με τα λιγότερα συμφωνει πάντα η αριστερα επειδή ΠΑΝΤΑ ήταν οι καλύτεροι υπηρέτες των μεγάλων συμφερόντων.

      • Στην ευχαρίστηση σας που πουλήσετε την Μακεδονία βάζετε μέσα στο ίδιο καζάνι τα πάντα ( δάνεια , δημόσιο χρέος και ότι άλλο κατεβάσει η κούτρα σας ) για να δικαιολογήσετε στα κόμματο dog σας τα αδικαιολόγητα . Συμφωνώ μαζί σας για τα δανεικά άλλα είμαι σίγουρος ότι είστε προδότες της Μακεδονίας . ΑΑΑΑ και για να γελάσουμε λίγο με τα σχόλια σας . Θεοφύλακτε όλοι εμείς οι ΠΑΣΟΚ θα ψηφήσουμε Μουμουλίδη . Κοζάνη – Πτολεμαΐδα φανατικά κατά του θεοφύλακτου

        • Κοζάνη-Πτολ/δα στηρίζουν Γιάννη Θεοφύλακτο.Ο μόνος που βοήθησε και βοηθάει.Οι άλλοι απλά αδιάφοροι…..

        • τραγικα νυχτωμένος είσαι…διάβασε πηνελόπη δέλτα ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ

          ”Ήταν ένα κράμα όλων των βαλκανικών εθνοτήτων τότε η Μακεδονία. Έλληνες, Βούλγαροι, Ρουμούνοι, Σέρβοι, Αλβανοί και Μουσουλμάνοι, ζούσαν φύρδην μίγδην κάτω από το βαρύ ζυγό των Τούρκων. Η γλώσσα τους ήταν η ίδια, μακεδονίτικη, ένα κράμα και αυτή από σλαβικά και ελληνικά, ανακατωμένα με λέξεις τούρκικες. Όπως και στα Βυζαντινά χρόνια, οι πληθυσμοί ήταν ανακατωμένοι τόσο, που δύσκολα χώριζες Έλληνα από Βούλγαρο – τις δύο φυλές που κυριαρχούσαν.

          Η Πηνελόπη Δέλτα αφιερώνει το βιβλίο της στον Καπεταν Τέλλο Άγρα, ο οποίος αγωνίστηκε γενναία στον Μακεδονικό Αγώνα και θανατώθηκε με απαγχονισμό από τους Βούλγαρους. Διαβάζοντας για τη ζωή του, εντόπισα (στην επιστημονική επετηρίδα “Μακεδονικά” της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, στον τόμο του 1968) σλαβόφωνο μοιρολόι για τον θάνατο του Τέλλου Άγρα… Ναι, καλά ακούσατε. Οι σλαβόφωνοι θρήνησαν τον Έλληνα που πολέμησε στη Μακεδονία.

    • Γιάννη ο κόσμος φοβάται εσένα και όλους εσάς τους πρώην ΠΑΣΟΚ που γίνατε ΣΥΡΙΖΑ για τη νομή της εξουσίας.Γνωριζόμαστε Γιάννη μου πρώην ΠΑΣΟΚε..

  • Περίμενα ότι ο Μητσοτάκης θα έκρυβε κάτω από το χαλί Siemens, εξοπλιστικά, offshore, Κεελπνο, λίστες, απλήρωτα δάνεια – αυτή είναι η δουλειά του ως αρχηγού του κόμματος της μίζας. Όχι όμως και την ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων. Ειλικρινά, όχι αυτό…

      • εσείς κοιτάξτε τα χάλια σας που αποφυλακίζετε κατά συρροή δολοφόνους και έχετε τέκνα λήστες τραπεζών και τα υπόλοιπα είναι δουλειά της δικαιοσύνης

        • Φυσικά και είναι πιο σημαντικό για τα ΜΜΕ, το ότι ο Πολάκης πήρε δάνειο υποθηκεύοντας το σπίτι του. Το ότι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ πήραν δάνειο υποθηκεύοντας τα δικά μας σπίτια, είναι μια ασήμαντη λεπτομέρεια.

          • Αν πήγαινες σε μια τράπεζα ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ που πηγε ο πολάκης θα έπαιρνες 100.000€ δάνειο;
            Ειδικά απο μια υπό εκκαθάριση τράπεζα ε;;
            Συνέχισε την κατανάλωση σανού

  • «Διαγραφή των χρεών της ΝΔ – δεν μπορούμε να τα αποπληρώσουμε», δήλωνε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.
    Ε, ας τα πληρώσει ο ελληνικός λαός.

  • Η ΝΔ θα διαχειριστεί την οικονομία της χώρας όπως τα δάνειά της. Χρωστάει περισσότερα από 200 εκατ. ευρώ σε θαλασσοδάνεια και με κανονικούς ρυθμούς θα χρειαστούν τρεις ανθρώπινες ζωές για να τα αποπληρώσει. Θα κλαίμε μισθούς και συντάξεις…

    • Μπορείς να μου πείς ,ποιά είναι η διαφορά των δανείων όλων των κομμάτων ,με τα επιχειρηματικά,τα στεγαστικά ,τα εορτοδάνεια, και τα διακοποδάνεια τα οποία δεν αποπληρώνονται?

  • Ότι χειρότερο έχει διοριστεί στην περιοχή μας είναι ο μόνο λόγια Γιάννης. Όταν ήταν στο ΠΑΣΟΚ τον είχαμε παραγκωνισμένο. Τώρα που θα μας ζητήσει την ψήφο μας θα τον μαυρίσουμε

    • Όχι δεν πιστεύουν απλά η αγάπη για να είναι παρατρεχάμενη της καρέκλας τους κάνει να αναπαράγουν τα ψέματα

  • Ξεκαβάλα τα καλάμια απερχόμενε βουλευτά. Ο κόσμος φοβάται τον Τσιπρόκιο κι εσάς. Κάθε φορά που βλέπω συριζαίους, κοιτάω μετά το πορτοφόλι μου να δω πόσους νέους φόρους μου βάλατε

  • Καταψήφισε η Ν Δούλα την άρση απορρήτων για τους τραπεζικούς λογαριασμούς… Να μας εξηγήσουν τον λόγο. Τους έπιασε ο πόνος για την Μακεδονία.

    • Ετσι παθαίνεις οταν καταναλώνεις αμάσητο το σανο ,τον νόμο τον έφερε το 2014 η ΝΔ και τον καταψήφισε τότε το κόμμα του καταληψία Η αλλαγή αυτη αλλάζει μονο τον τροπο μεχρι το τέλος Σεπτεμβρίου

  • Θεοφύλακτε η Κοζάνη έχασε περίπου 4000 φοιτητές από την ανικανότητα σου και μάντεψε που πήγαν αυτοί οι φοιτητές . Στην Πτολεμαΐδα , τους έδωσαν στον φίλο σου τον Μουμουλίδη γιατί εσένα δεν σε θέλουν πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ

  • Σε επιστολή προς την σύζυγό του Ναταλία Μελά, στις 16 Μαρτίου 1904, ο Παύλος Μελάς, ο οποίος βρισκόταν στο χωριό Габреш-Γκάμπρεςς-Γαύρος της Καστοριάς-Костур, έγραψε: «ανεβαίναμε εμείς προς τους στάβλους και από παντού ακούγαμε добровечер-ντοβροβέτσσερ (καλησπέρα) στα μακεδόνικα, από τις γυναίκες, δεν γνωρίζουν ούτε λέξη ελληνικά». Την ίδια μέρα, μετά από πρόσκληση του Κότε, σε σπίτι όπου διέμεναν αξιωματικοί, συγκεντρώθηκαν 12 κάτοικοι του χωριού και η συζήτηση κυλούσε με τον εξής τρόπο: «σε αυτούς, ο Κότε απευθύνθηκε πειστικά στη μακεδόνικη, ενώ σ’ εμάς μας μετέφραζε ο Πύρζας». Κατα τη διάρκεια της παραμονής του στο χωριό Рулје-Ρούλιε του Κότε, ο Μελάς έγραψε στη γυναίκα του στις 17 Μαρτίου 1904, ότι επισκέφτηκαν το σχολείο του χωριού και οι μαθητές τους τραγούδησαν ένα τραγούδι αλλά αυτοί δεν μπόρεσαν να καταλάβουν εάν «η γλώσσα ήταν μακεδόνικη ή ελληνική». Η ανάγκη επικοινωνίας με τον τοπικό μακεδόνικο πληθυσμό, ανάγκασε το Μελά να μάθει κάποιες μακεδόνικες λέξεις και έτσι στο γράμμα που έστειλε στην σύζυγό του από το χωριό Ошчима-Όσστσσιμα-Τρίγωνο, στις 21 Μαρτίου 1904, έγραψε: «έμαθα λίγες μακεδόνικες λέξεις τις οποίες τις λέω κυρίως στις γυναίκες και τις μητέρες…».

  • Άλλος μπατριώτης για το τρένο του ψευτομακεδονισμού; μπείτε τώρα που πουλάει ο ψευτομακεδονισμός σας δεξιούληδες

  • ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΕ ΣΚΟΠΙΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΤΑ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ” ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΟΜΙΤΑΤΖΉΔΕΣ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ, ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ “ΔΗΘΕΝ” ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΜΟΝΟ ΤΟ 2018 ΠΛΗΡΩΣΕ 4 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥΣ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ Η ΔΑΠΑΝΗ ΣΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.