kozan.gr: Σ. Γιαννακίδης: “Επειδή τα πλοκάμια, της συμμορίας, της ΝΔ κόβονται ένα-ένα βγαίνει μελάνι, πολύ μελάνι”

18 Φεβρουαρίου 2017
22:00

Σε μια δήλωση, που θα συζητηθεί, προχώρησε, μέσω facebook, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Σταύρος Γιαννακίδης, ο οποίος με αφορμή άρθρο του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, που τιτλοφορείται: “Για διακίνηση ψευδών «ειδήσεων» κατηγορούν τη ΝΔ κυβερνητικοί κύκλοι”, έγραψε: “Επειδή τα πλοκάμια, της συμμορίας, της ΝΔ κόβονται ένα-ένα βγαίνει μελάνι, πολύ μελάνι”.

6 σχόλια

  • Συμμορία λες την νέα δημοκρατία χωρίς αποδείξεις έτσι απλά?????. Ντροπή ασχοληθείτε σας παρακαλώ στο κομμάτι που σας αφορά στην περιφέρεια σας.από ανεξάρτητη περιφεριακη αρχή έχετε γίνει κομματική του Συριζα δηλαδή ότι δηλώνεται προ εκλογές ήταν παραμύθι ότι είστε χωρίς κομματικες νταπελες? Και εσείς όπως ο Συριζα με ένα ψέμα βρήκατε?????

  • Αποδείξεις θελετε για την ΝΔ;; Πολυ γέλασα. ΑΔΩΝΗΣ ενα ονομα μια ιστορια χαχα Υπουργός Υγειας & για ανταμοιβή ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΔ. Εργα & ημέρες ασωτες!!! ΝΔ= ΚΕΕΠΛΝΟ & NOVARTIS ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ που κατεστρεψαν την χωρα. Το θράσος δεν περιγραφετε. Έχετε μουτρα & μιλατε. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

  • Ήθελα να ξέρω γιατί να μην ακούγονται τα πράγματα με το όνομά τους. ΜΠΡΆΒΟ στον Γιατρό που δεν μασάει τα λόγια του. Δυστυχώς για μερικούς η αλήθεια πονάει πολύ…. και ας έχει αποδοθεί τόσο χιουμοριστικα από τον Σταύρο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.