Στην επιμνημόσυνη δέηση για το ολοκαύτωμα της Κλεισούρας παραβρέθηκε, σήμερα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης

7 Απριλίου 2019
14:09

 

Στην επιμνημόσυνη δέηση για το ολοκαύτωμα της Κλεισούρας παραβρέθηκε, σήμερα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Κλεισούρα. 

Πλήθος κόσμου και επισήμων συμμετείχε, για ακόμη μια χρονιά, στην εκδήλωση μνήμης  και απότισε φόρο τιμής στους σφαγιασθέντες Κλεισουριώτες. 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

11 σχόλια

  • ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΕΘΗΚΑΤΕ ΣΕ ΤΟΠΟ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΔΡΑΤΩΜΑΙ ΤΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ, ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ,ΕΙΣΤΕ ΦΕΡ ΕΙΠΕΙΝ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΑΓΓΑΣ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΩΟΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟ.ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΟΜΩΣ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

  • ΕΓΩ ΟΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ .ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ.

    • Το μεγαλύτερο πρόβλημα της περιοχής δεν είναι οι υποδομές, αλλά η ανεργία και η φτώχεια. Τα κονδύλια του ΕΣΠΑ για υποδομές διαχειρίζονται από τις περιφέρειες. Ο Γιώργος Κασαπίδης είναι ο μόνος εκλεγμένος της Δυτικής Μακεδονίας που εν μέσω Μνημονίων και με πρωτιά στην ανεργία κατάφερε να δημιουργήσει έναν νέο εξαγωγικό κλάδο στο πρωτογενή τομέα, αυτόν των αρωματικών φυτών, και συγκςκριμένα στην περιοχή του Βοΐου. Στη συνέχεια ακολούθησε τον κλάδο αυτό και η περιοχή της Αναρράχης Εορδαίας. Στον κλάδο αυτό η Κοζάνη είναι σήμερα ο 2ός εξαγωγικός νομός με 100άδες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα. Πες μου έναν εκλεγμένο του Σύριζα που κατάφερε να δημιουργήσει έστω και μια θέση στον ιδιωτικό τομέα.

  • Αντε ρε ασε μας πονηρε 19=33 που σ`επιασε ο πονος για την σηραγγα,μπηκες εδω να την πεις στον κασαπιδη.Ο κασαπιδης θα ειναι ο επομενος περιφερειαρχης οσο και αν σε ποναει τρολλακη.

    • Μην είσαι καθόλου σίγουρος . Για καλό στο λέω μην πάθεις κανα καρδιακό με το αποτέλεσμα. Γυναίκα θα είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης

  • 01=15 θα θελες πολυ να ειναι γυναικα αλλα παλι τριτη την βλεπω,δεν την θελει ο κοσμος,κουρασε το παλιο πασοκ.Περιφερειαρχης και μαλιστα απο την πρωτη κυριακη θα ειναι ο κασαπιδης οσο και αν σας ποναει μερικους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.