Δημοτικό Ωδείο Σερβίων: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εαρινή Συναυλία Τάξης Πιάνου της Κατερίνας Σουλιώτη

9 Απριλίου 2019
12:19
Κανένα σχόλιο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εαρινή Συναυλία Τάξης Πιάνου της Κατερίνας Σουλιώτη την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων, υπό την Αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερβίων – Βελβεντού.

Μαθητές πιάνου όλων των ηλικιών και επιπέδων έδειξαν την δεξιοτεχνία τους στο κοινό, ερμηνεύοντας έργα των Lizst, Chopin, Schubert, αλλά και Ελλήνων συνθετών. Στην συναυλία ξεχώρισαν πολλά νέα μουσικά ταλέντα.

Την εκδήλωση άνοιξε η καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΩΣ, Κασσάνδρα Δημοπούλου, ευχαριστώντας την Κοινωφελή Επιχείρηση- και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο κο Φώτη Ζυγούρη ο οποίος τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του μετά της οικογενείας του- για την φιλοξενία του ΔΩΣ στους χώρους της. Συνεχάρη στη συνέχεια την κα Σουλιώτη για το εκπαιδευτικό της έργο καθώς και την τοπική κοινωνία για την βαρύτητα που δίνουν στη μουσική εκπαίδευση των παιδιών.

Οι επόμενες συναυλίες του ΔΩΣ είναι:

Εαρινή Συναυλία Τάξης Κιθάρας του Αντώνη Κωνσταντόπουλου το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 στις 12.00μμ στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων.

Εαρινή Συναυλία Τάξης Φλάουτου της Χριστίνας Τανή την Κυριακή 19 Μαϊου 2019 στις 7.30μμ στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων.

Η τελική συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Σερβίων θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο.

Η ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες του Ωδείου και στην σελίδα του Facebook με την ονομασία “Δημοτικό Ωδείο Σερβίων”.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.