kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Κοζάνη Μπροστά» του Ευάγγελου Σημανδράκου ο Κώστας Τότσκας

9 Απριλίου 2019
14:15

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Κοζάνη Μπροστά» του Ευάγγελου Σημανδράκου θα είναι ο Κώστας Τότσκας. Ο Κώστας είναι χειριστής μηχανημάτων έργου, ενώ διετέλεσε για 8 χρόνια πρόεδρος στην τοπική κοινότητα Κερασιάς. Υπήρξε για πολλά χρόνια πρόεδρος του Ελιμειακού Αθλητικού και Μορφωτικού Συλλόγου, ενώ έχει έντονη κοινωνική δράση.

Η Χύτρα

15 σχόλια

  • Μπράβο Κώστα
    Άστους να λένε
    Έχει κανένα κομματικό χρίσμα κάποιος και δεν το ξέρουμε;
    Αυτοί πού θέλουν να καπιλευθούν
    την Νέα Δημοκρατία τους διέγραψε το κόμμα όταν ψήφισαν στην ΑΝΚΌ Πασόκ, αλλά και το 2014 ψήφιζαν Μαλούτα.
    Κώστα είμαστε μαζί σου

  • ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΙΚΑΝΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

  • Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό…πάντως αν κάποιοι νομίζετε ότι με τόση δεξιά ο Βαγγέλης μέσα (όπως λέτε )θεωρείται ότι τον κάνει καλό τότε με το καλό τρίτοτεταρτοι…πάντως ο κόσμος ξύπνησε και από γυρολόγους χόρτασε..μια από δω μια από κει κατά το δοκούν..

  • Ανήσυχος με αυτοδιοικητική και πολιτική δραστηριότητα .Φίλος του Γ. Σβώλη.
    Ο ανιψιός του με τον Κεχαγιά.
    Στην εκδήλωση του Μαλούτα ήταν παρών.
    Την προτίμηση του στον Σ.Ε. την είχε δείξει από πολύ πριν.
    Ο Σ.Ε. έχει απήχηση σε τοπικά στελέχη αυτού του είδους.

    • Εσυ που τα γράφεις αυτά, εισαι ο πρώτος διδάξας στις Ιντριγκες. 700 φορές αλλαξες συνδυασμους για να το πετύχεις. Σε ξέρουμε απο τα πολυ παλιά Φετος δεν μας ειπες με ποιον είσαι;.

  • Ο Σβωλης δεν έφυγε τόσα χρόνια από το χώρο της Νδ.. Μόνο πονηροί κσι εγκάθετοι θα έγραφαν ότι δεν θα στηρίξει Μιχαηλίδη..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.