Το πρόγραμμα εκδηλώσεων, σήμερα Τρίτη 9 Απριλίου, του 3ου Φεστιβάλ Πολιτισμού – Πτολεμαΐδα η πόλη γιορτάΖΕΙ

9 Απριλίου 2019
17:37
Κανένα σχόλιο

Ύστερα από ένα δυναμικό Σαββατοκύριακο η εβδομάδα ξεκίνησε με τον πιο όμορφο τρόπο για το 3ο Φεστιβάλ Πολιτισμού – Πτολεμαΐδα η πόλη γιορτάΖΕΙ. Νωρίς το βραδάκι, σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Ομάδα Πτολεμαΐδας, είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την προβολή της ταινίας του Νίκου Κουρού, «Μια νύχτα στην κόλαση» στο Αμφιθέατρο του Ποντιακού Συλλόγου. Στην προβολή παραβρέθηκε και ο δημιουργός της ταινίας. Στην συνέχεια ο Παναγιώτης Ταταρίδης και η Αντιγόνη Ντουσιοπούλου, μας ταξίδεψαν μέσα από τα τραγούδια των Μίμη Πλέσσα και Χρήστου Νικολόπουλου στον Πολυχώρο Πλατεία, σε ένα liveδιαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει.

Σήμερα Τρίτη 9 Απριλίου η πόλη γιορτάΖΕΙ με την Μαρία Παπαγεωργίου. Υποδεχόμαστε μια σπουδαία τραγουδοποιό, που έρχεται στο Φεστιβάλ να μας συστηθεί μέσα από την δισκογραφία της, αλλά και να μας ξεναγήσει μέσα από την δική της ματιά σε αγαπημένα κομμάτια γνωστών κι αγαπημένων μουσικών. Μια ακουστική βραδιά στο Πνευματικό Κέντρο όπου θα αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές όλων μας. Στις 21.00

Περισσότερες λεπτομέρειες για την σημερινή εκδήλωση εδώ με τη Μαρία Παπαγεωργίου.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.